Om att ge sig själv en otursfredag

Jag är jävligt noga med att skriva i min almanacka minsta detalj kring vad jag ska göra om dagarna. Dels för att slippa ha det i huvudet och dels för att jag har häst med medryttare och ett jobb med oregelbundna tider. Min fredag skulle sett ut såhär enligt min almanacka:

09.00-13.30 jobb
17.30 middag med vänner och utgång

men eftersom att jag inte läser vad jag varit så noga med att skriva, såg min fredag i stället ut såhär:

09.00 För att vara så tidseffektiv som möjligt jobbade jag med ridkläder under jobbkläderna, slängde av mig jobbkläderna och släpade med dem i en väska mot bussen. 14.55 När bussen väl var på stan hade jag exakt 30 min att hinna ta mig från resecentrum, handla alkohol på systemet, köpa hårspray och tights och be en optiker spänna tillrätta mina glasögonbågar. Jag kutade runt som en tok och släpade alla mina saker och hann med bussen till stallet klockan 15.25. Jag har dock inte hunnit äta mer än en smörgås sedan sju på morgonen. När jag kliver av bussen till stallet regnar det ENBART då jag kliver av bussen tills jag går in i stallet. Jag börjar mocka, men förundras över hur rent det är. Även höpåsarna och hinkarna är gjorda. DÅ inser jag - Det är inte min stalldag. Lena har redan ridit. För en sekund tycker jag att det är skönt att jag kommer hinna med bussen som går därifrån klockan 16.06 och går mot busshållplatsen. När bussen väl kommer inser jag att jag glömt mina väskor i stallet och det ända jag har med mig är min mobiltelefon. Det börjar regna igen och jag får gå tillbaka till stallet, missa bussen och vänta en timme på nästa.

17.15 får jag plocka med mig mcdonalds för att jag är för trött och hungrig och stalldammig för att hinna till middagen klockan fem-halv sex. Jag gav mig själv en riktig otursdag!

Tur att fredagkvällen blev awesome ändå med besök av vänner från andra städer, kebabrulle med tzatziki i och att jag sedan fick vakna, inte det minsta bakfull brevid min favoritkille!

Kommentarer
Postat av: w. Sulka

Failix

2012-05-18 @ 17:23:06
URL: http://williamsulka.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0