2012.06.27

 
Första cykelturen för i år och jag kom ihåg hur man gör. Men som min smarte vän Will i am nämnde "att lära sig cykla är typ som att lära sig cykla: när man väl lärt sig glömmer man det inte!". Nu; lägenhetsvisning och öl med Kolmårdengänget!

2012.06.26


2012.06.07

Jag har en förfärlig träningsverk där låren sitter fast med resten av kroppen. Jag skulle gissa på att det är fotbollen, eller snarare alla snabba vändningar man tydligen måste göra som satt sina spår. Jag måste börja vända snabbare till vardags för jag verkar ha otroliga dåliga vändmuskler.

Hur gick det då när Gelix spelade fotboll, tänker ni säkert nu. Jag valde en position där jag fick göra någonting jag är väldigt bra på till vardags; vara ivägen. Jag var alltså back och fick vara ivägen för målet, för motståndarlagets spelare och deras skott. Och jag är helt okej på att vara ivägen i fotboll också!

2012.06.04 - fotbollsmatch

Imorgonkväll ska jag spela fotbollsmatch med jobbet och jag kan inte låta bli att tycka annat än att det ska bli precis svinkul! Det jag kan om fotbollsregler är; sparka bollen, inga händer, träffa målet. Det faktum att det kan verka som om det sitter ett enormt osynligt ankare bakom mig när jag springer vägs kanske upp av att jag aldrig någonsin tidigare känt ett sånt enormt behov av att få sparka på någonting riktigt jävla hårt, som nu!

Vi får helt enkelt se hur det går.

Gelix
RSS 2.0