Roskilde 2012


Efter några missade tåg hittade vi perfekta tältplatser ganska snabbt vilket kändes rättvist! Vi drack rom och cola och gick sedan för att möta upp frejas vän viktor och hans vänner. 


Vi flängde runt omkring hela natten, satt på nån bar, drack drinkar i någon sand, försökte hitta min syster och när det inte gick försökte vi hitta random annan människa som hette Linda att hänga med. Sedan vaknade vi till regn och lera. Det var ungefär den känslan vi hade i våra huvuden också, så vi gick in till Roskilde, köpte mat, sprit och drack kaffe i tre och en halv timma!


Sedan mötte vi upp de här igen, regnet hade slutat och det sjöngs och spelades. Vi gick på lite spelningar, bla jack white och tog en bunt spexiga guppbilder. 

Kvällen fortsatte med Nicki and the Dove och Spleen United och jag brukade mitt patytrick väl. När jag är full kan jag förvandla ALLT till en mustasch! Den här mustaschen passade bra när man var på rave!
 

Lördagen började med First Aid kit, öl på en gräsmatta och jättestora hamburgade som man kunde få en potatisbulle i om man ville. Konstigt, tyckte jag!
Sedan mötte jag upp min syster och såg The Roots och M83.

Sedan var det dags för Bruce Springsteen och ett gäng helspexiga gruppbilder igen. 

Därefter spelade Mew och Paul Kalkbrenner. Vi röjde omkring i stort sätt hela natten och sedan vaknade vi till det här vädret och gick och badade, vinkade adjö till vårt gäng som skulle hem och hämtade upp min syster och hennes vän. 

De hade fått sitt tält sönderskuret och alla sina saker bestulna. Så den sorgen dansade vi bort till Santigold, som bjöd upp halva publikhavet på scenen, Björk och avslutningsvis dansade loss till hiphop med Dj Static. 
 
 
Nu är jag så sjuk att jag tappat rösten och spiller ut kaffe på mig själv när jag hostar, men jag kommer vara alldeles glad över den här festivalen hela sommaren! Varje kväll var episk och jag lärde känna så himla mkt roliga människor. Jag och Freja har haft en awesome kväll/dag och röjt som tusan varända dag torsdag-måndag.

Kommentarer
Postat av: catarina

sv. niice!

2012-07-12 @ 10:30:19
URL: http://creatingtoinspire.blogg.se
Postat av: johanna

sköna festivalbilder!

2012-09-30 @ 17:30:31
URL: http://mixband.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0