BerlinOm ganska exakt 24 timmar sitter jag tillsammans med Ellinor på en flyplats i Berlin och dricker kaffe i väntan på att min systers plan ska landa om femton minuter och Freja ska ta sig från sin flygplats till vår. Hurra! Och det bästa med att flyga så sent på natten/tidigt på morgonen är att min flygrädsla kommer vara som bortblåst tack vare att min sömntablett fortfarande biter och håller mig kolugn när jag är vaken.

Hajar och pizzahut


Vi fördrev söndagen på kolmårdens tropikarium. Med vi menar jag min syster, Elli, Dover och mig själv. Där finns allt från ormar till apor. Ormarna bjöd inte på så mkt action, men en av aporna försökte ragga på min kille!


Samtidigt försökte en annan apa använda mig som färdmedel ut ur tropikariet.


Där fanns också en drös fiskar. Den fotogenetiska firren till höger är så fulsnygg att jag både vill ha den hemma och helst inte vara nära den på en och samma gång.


Den här hajen atakerade dykarens kamera.Därefter klämde vi på allt i giftshopen och styrde hjulen mot pizzahut. Där trodde vi att det skulle finnas lunchbuffe och gratis glass som efterrätt, men lunchbuffen serveras bara på vardagar och gratis glass är bara till barnen så shi fick vi.

2012.02.17
Fredagkvällen spenderades hemma hos William, med chips, bag in box och roliga youtubeklipp. Kenny K hade hittat en kod där man via google kunde koppla ihop sig med en övervakningskamera t.ex på en restaurant i kina och styra den så att den förföljer personalen. Tyvärr kom han inte ihåg koden, så vi fick nöja oss med hans berättelse istället för att slösa tid på att testa själva. 

På tal om William har han en blogg. Och eftersom att han är serietecknare finns där en del awesome serier. [Klick].

2012.02.11Jag skulle väl helst vilja gå och sova just nu, men jag tänker trotsa min trötthet och gå på födelsedagsfest i askalla partyshorts. Jag har fått samma dygnsrytm som en sjuttioåring och det motarbetar mitt festhumör.

2012.02.09I torsdags firade vi att Elin fyllde tjugofyra genom att äta på texas longhorn. Jag passade på att pracka på henne världens nyttigaste choklad som varken innehåller fettreducerad kakao, aromer eller sojalecitin. Dessutom hann jag  också med en after work tillsammans med Dan, Hedvig, Amanda, William, Klas, Ambjörn och Åke på världens bar.

Sharks and hamburgers

[source]

Synd att de här tröjorna bara är photoshopkreationer och inte existerar på riktigt. Nu tvingas jag ju sitta här, helt snurrig av för mkt kaffe och leta fram någonting liknande på ebay. Det är på tyska ebay man gör de bästa fynden ibland. Där är de helt galna. Så ni som googlar er hit via bilderna på mina Buffalo Tower-skor och undrar samma sak; In på tyska ebay, skaffa er en skolangare i tyskland och be denne shippa dem till er mot en symbolisk tackförhjälpenslant. Det var så jag köpte mina.

Gelix
RSS 2.0