Syrran är med på StockholmStreetstyleimg source: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/

19.09.11Ursäkta allt återkommande hästsnack, men det går ju lixom inte att låta bli att hänga med hästar när man är här. Cattis, hennes praktikant Karolina och jag hade varit ute och galopperat genom ett crosspår i skogen och därefter hämtat en ny uppsättning hästar för ett dressyrpass i ridhuset. Ponnyn jag rider heter Carmen, en helt underbart fin C-ponny. Brukar annars inte alls gilla att rida ponny, men man kände inte hur liten hon är. Världens power-galopp med tanke på hennes storlek.

18.09.11

Cattis har flyttat till Töreboda för att jobba som ridlärare på Töreboda Rk. Den här helgen har hon haft lite helgjobb så vi spenderade söndagen i stallet. Först hade Cattis dressyrträning med sin ponny Simon.


Sedan red hon Fleur och jag Mission Impossible.


16.09.2011


Rosanna och Henrietta fick hit det mexikanska bandet Girl is Thöugh genom att starta crowdfundingprojektet Music Transpose. De körde klubb på Trappan så vi började kvällen hemma hos William, begav oss till Trappan och avslutade kvällen med efterfesthäng hemma hos Dover och Angelo.

Nu är det krig!


På hösten förvandlas bakre delen av vår trädgård till en krigszon. Då står jag ensam mot vårt äppelträd i kampen om fallfrukt. Från början trodde jag att jag skulle kunna baka paj på dem. Eller ge dem till hästen. Men trädet envisas med att skicka ner sina allra sämsta exemplar och de ruttnar så fort dem får kontakt med marken. Varje gång jag vågar mig utanför dörren möts jag av ett trettiotal nya halvruttna, kantstötta fallfruktsäpplen att kasta bort. Och på väg tillbaka in igen samma procedur då det hunnit släppa ett trettiotal nya.

Idag ligger jag steget före. Jag ska råna det på äpplen som ännu inte hunnit falla så att det står där barskrapat med nakna grenar och jag kan gå in genom min dörr utan äppelmos under skorna.

[på fotot min syster tagit ser vi kanske sams ut, jag och trädet. men så är inte fallet.]

2011.09.13Jag ska strax ge mig iväg och intervjua filmproduktionsbolaget Fishy Studios för en Folkbladetartikel. Det blir förmodligen den sista artikeln på några veckor eftersom att jag fått jobbet som photoshoplärare igen för Kultur Samhälle och mediegestaltning-utbildningens förstaårsstudenter. Jag höll i den för två år sedan också så förhoppningsvis behöver jag inte ändra allt för mycket på hur jag lägger upp den.

temporary ink.Jag fick hem lite tatueringar från Fake Tattoos, så syrran och jag tog lite bilder på när jag poosade i en av dem.
De har en hel del tjusiga faketatueringar och ger dig möjlighet att designa dina egna.

Gelix
RSS 2.0