Om borttappade riddarutrustningar.

Hemma i vårt hus finns ett sånt där förråd som ingen vågar öppna. För ungefär tio år sedan stuvade min mamma nämligen in alla våra leksaker där inne. Och när jag och min syster för fem år sedan öppnade dörren betedde hon sig som om hennes livs verk var förstört. Hon blev likblek i ansiktet. Ögonen växte av förfäran och hon var tvugna att knyta händerna hårt längs med sidorna av kroppen för att de skulle sluta skaka. Den där garderoben är ett bottenlöst hål mellan väggarna, där man tvingas gräva förjäves efter vad man letar efter. Därefter blir den omöjlig att fylla igen. Det verkar vila någon slags förbannelse över leksaksgarderoben som gör att den krymper varje gång man ska lägga tillbaka sakerna man plockat ut.

Det förstod jag inte förrän den där dagen för fem år sedan.
och så igen idag.

Jag vet att någonstanns därinne finns en riddarutrustning i storlek 10-12 år och silverfärgad plast. Denna rustning skulle passa utmärkt imorgon då William och jag ska vara Sjunde Inseglet på Halloweenfesten. Han ska vara döden och ta med sitt shott-chack. Jag ska vara riddaren.

Rustningen förblev dock spårlöst försvunnen i någon slags hav av minimala korgstolar, My little ponny-slotten, en anslagstavla med lejonet simba och tusentals bortglömda gosedjur.

Jag fick stoppa in alla saker jag rivit ut och sedan riva ut allt på nytt igen.
Fyra gånger.

Och det som gör det hela mest frustrerande är att jag verkar sakna verklighetsuppfattning och bara MÅSTE se till att alla gosedjuren är inpackade så att de ligger bekvämt, utan att få en trollerilåda intryckt i magen då man stänger dörren.

Den som öppnar nästa gång kommer att få My little pony-skolan i huvudet.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej! Säljer fina skor till bra pris på bloggen, kika gärna in! :)

2011-10-28 @ 22:36:29
URL: http://emilly.webblogg.se/tillsalu/
Postat av: Cacci - En katastrof med glimten i ögat!

Kikar in och hoppas att allt är bra med dig! :)

Kram! ♥

2011-10-29 @ 18:46:30
URL: http://nattstad.se/cacci
Postat av: Benita Fransén

kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker, lite feedback. Ha en fortsatt fin helg :)

2011-10-29 @ 21:40:08
URL: http://kikibenchaa.blogg.se/
Postat av: iisaacson

fin blogg du har!skulle vara jätte roligt om du ville vara med i min tävling där jag lottar ut ett handgjort urgulligt halsband!

om du är intresserad av tävlingen och vill veta mer om reglerna så klicka på länken under!

snabblänk: http://iisaacson.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-ett-halsband-fran-fewsmyckens.html#commentha det toppen, kramis!

2011-10-30 @ 02:16:21
URL: http://iisaacson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0