Babes In Boyland - Johnnys Bird

(img source: johnnys bird)

2011.05.26

två saker jag tycker är förjävligt och fantastiskt;

när någon på fullt allvar kallar batman för läderlappen.
när man hör någon i en affär tala om en tidning som ett magasin.

bubblaren på listan får nog vara när vår sponsor idag vägrade ge mig informationen om när leveransen av en produkt skulle komma (eller kontaktuppgifter så att jag kunde söka svaret själv) och jag tvingas vänta från klockan halv tio utanför en teater jag inte ens kommer in i för att sedan klockan två få veta att de aldrig skicka leveransen och att den inte kommer förrän klockan fyra.

DressyrträningIdag har jag haft dressyrträning för tjejen som äger min medryttarhäst. Vi övade på att jag ska bli mer aktiv med skänklarna så att han inte hinner bli så spretig i bogarna. Den röda equiline-jackan är förövrigt typ det bästa fynd jag gjort på länge via internet.

IbizaJag, Joni, Björn, Kim, Maya och Daniella har varit på Ibiza. Eftersom att det var lite sisådär på solfronten har vi hunnit med att ägna oss åt en massa andra saker än bara sol och bad; Vi har ätit glass till frukost, druckit sangria på våra enorma balkonger med havsutsikt, träffar holländare som bjöd en hel skolklass på glass, varit på hippiemarknad, och lagat crepes i väldigt tveksamt dugliga kök. Björn avslutade resan med att omedvetet skaffa sig en sällskapsresanbränna med hand på bröstkorgen.

Δ We are going to ibiza.


(img source: unknown)

Jag är inte helt säker ännu, men jag tror att det här kommer att bli den kvällen då jag gör min bästa packning någonsin. Eftersom att min ultimate resväska krossades brutalt på flyget till marocko och den jag har i nuläget inte utgör samma volym, tvingas jag verkligen tänka till angående vad jag egentligen packar med mig. Och det går fantastiskt bra, ska ni veta. Jag har förvandlats från världens sämsta packare till värsta mästerpackarn´.

Imorgon åker vi nämligen till Ibiza. Har ni några tips?

Gelix
RSS 2.0