blä

Har haft en helt värdelös dag och jag tänkte avsluta den med att steka en hamburgare. När jag försökte dela frysta biffar med vår vassaste kniv och högg den rakt in i handen fick hamburgerplanen läggas på hyllan och kvällen börja på sjukhuset. Värdelöst. Och klantigt. Men mest värdelöst.

models love cake
Lisa Dalenius har skapat en kollektion inspirerad av demonstrationer och den visades på norrköpings konstmuseum idag under modeeventet Does it fit? Jag var med och catwalkade och hennes kläder var så himla himla underbara. Synd att de inte var till salu för jag skulle minsann vilja ha varenda plagg. Speciellt byxorna som william har på sig, de gul/svarta.

Jag fick ha både grafiska tecken på armarna och färgslingor i håret och var därför den gladaste tjejen på jorden. Ska fan alltid bära färgslingor i håret från och med nu.

klantig_tjej_88

Okej hörrni, när jag ställer er frågan "vem är så dum att hon tappar sina antibiotikatabletter på stan efter halva kuren?" så skriker ni allihopa så högt ni kan i kör "Gelix!". Förutom det glömde jag ugnen på obevakad i flera timmar. Score.

Tur att huset inte brann upp. Eller att all världens el inte tog slut. Och att jag fick ny medicin utskriven.

Ikväll skippar jag alla typer av festliga aktiviteter för att heja på Tina Törner i Lets Dance och få en rejäl dos av skönhetssömn. Imorgon ska jag nämligen inta catwalken på Norrköpings konstmuseum iklädd Lisa Dalenius. Eller ja... hennes kläder, men det hoppas jag för er skull att ni förstod.

2011.03.21Yes, jag kom med på en arrangörsutbildningskurs med sensus så äntligen har jag lite att göra om dagarna nu när det börjar dra ihop sig för festivalen med. Idag satt vi halva förmiddagen och gjorde en renskriven budget, fick till en hel del sponssälj och knåpade ihop ett preliminärt spelschema. Om du är norrköpingsbo, eller bor någon annanstans men är sugen på att gå hittar du mer info på vår hemsida http://www.nkpgfestival.se.

Nu ska jag knata iväg och hämta ut en antibiotikakur och en toning att färga utväxten i håret med. Ska gå en modevisning på lördag och ryktet säger att vi kommer få hårtopparna färgade i någon slags spexig färg. Det har jag ju velat ha ett tag men inte vågat. yeey.

DISCOUNT


(img source: DISCOUNT http://www.nodiscount.com.au/blog/)

Min laptop har fungerat förvånandsvärt bra under de senaste dagarna. så pass bra att jag var väldigt nära på att tro att den lixom självläkt på något vis. Därför passade jag på att tänka "vad skönt att min laptop funkar så bra!" och det skulle jag såklart inte ha gjort för nu har den spårat ur totalt, segar och vägrar öppna filer. Tur att jag har en pytteliten reservdator. Och synd att jag har en del halvklara jobb på den trasiga.

2011.03.17Idag har jag en sån där dag då jag tänker styra upp precis alla de tråkigaste sakerna jag måste fixa; förnya hyreskontraktet, söka bostadsbidrag, redigera bilder från en photoshoot och planetera om alla krukväxter här hemma hos min mamma som en överaskning till henne. det sistnämda har jag redan hunnit med.

Sedan bär det av till stallet för lite markarbete med hästen. Jag tänker löslongera eller tömköra så att jag inte anstränger min förkylda kropp för mkt nu direkt när halsen känns bättre.

yellow

img sources: 12345

ush! min hals gör så himla ont på ena sidan och jag får ingenting vettigt gjort alls för jag sitter hela tiden och väntar på tre spännande mail.

sidecutVaknade nyss med lätt feber och ont i ena sidan av halsen. kul.

Den här bilden tog jag förrförra helgen eftersom att jag hade en fantastisk hårdag. Och nu när jag kikar på den känner jag ett extremt behov av att göra en sidecut igen, fast nu när jag är långhårig. Därför tänker jag påbörja utsparning av luggen så att det funkar i början av sommaren.

Det syns inte på bilden men egentligen har jag en längre vanlig lugg. Jag har lagt mkt tid på att tämja den på bilden. därför måste jag vänta en månad eller två.

2011.03.15Äntligen hade jag en anledning till att gå upp tidigt på morgonen! Sover jag längre än till tio är resterande delen av min dag i princip förstörd. Vid halv tio mötte jag upp Cattis vid stallet. Hon jobbar som ridlärare på Åby rk, och det var där vi lärde känna varandra från början förr när båda hade sköthästar och red lektioner där tillsammans. Jag lånade en av hennes två hästar och så red vi runt på skogsstigar, klättrade i backar och galopperade bitvis i den takt hästarna själva bestämde tills de också bestämde sig för att stanna igen. Typiskt bra start på dagen.


När vi ändå pratar hästar ska jag meddela att jag är med och tävlar om ett par ridbyxor, här.

Usch!

idag gäller det att koppla på någon slags självdiciplin och göra klart vad som skulle varit klart för några veckor sedan till en skoldeadline. Därför försöker jag få klart att slösurfande nu innan jag sätter igång med min projektbeskrivning.

helt plötsligt hittar jag det här:


någon galning i Taiwan har bygt ett Hello Kittyhus.

och nu undrar jag, vad fan är grejen med Hello Kitty? Jag hatar Hello Kitty. Den där katten är så fruktansvärt ful och ser ut som en björn och hela den grafiska profilen ikring det ser ut att vara gjord för bebisar.

Ointressant information om långt vs kort hår

(2010)
(2009)

Idag är en sån där dag då jag verkligen vill vara korthårig igen. Jag blir så mycket töntigare när jag är långhårig och velar fram och tillbaka kring hurvida jag kommer våga gå ut i platåskorna eller inte. Sånt gjorde jag jämt när jag var korthårig, men i takt med att jag började spara ut min frisyr blev jag också mer ocool.

När jag är korthårig vill jag bli långhårig och jag vet så väl att jag passar bäst i och trivs bäst i kort hår, så nu ska jag ha långt hår till i sluten av sommaren så att jag inte får tillbaka suget efter långt hår när jag klipper det kort igen. Mitt långa hår är lixom bara en del i processen att ha kort hår. ehe.

Buffalo Towers

Kolla in mina nya awesome skor!

2011.03.10

Jag är så förfärligt trött nu för tiden att jag måste ta en powernap för att orka vara vaken längre än till tio. Det bästa är att mitt huvud skaffat sig någon slags inbyggd väckarklocka som ser till att jag alltid vaknar precis i tid till Halv Åtta Hos Mig. Jag är nämligen helt besatt av Halv Åtta Hos Mig.

Party Monster
Förra lördagen var vi på Ljud, i nemcoms labcentral. Där bjöds det på ambienta live-electrospelningar och mjöd. När det var över kom vi på den brillianta idén om att byta stad, så fem över tio kommer thomas i olofs föräldrars bil och plockar upp mig och emma för att styra mot stockholm.

sedan var vi på kruthuset tills tidigt söndag morgon. jag han köpa det sista gröna äpplet. om någon undrade.

Gelix
RSS 2.0