2011.07.21Ikväll åker jag hem igen så den här dagen blir den sista här. Vi har lite hästar som ska friseras och så ska jag ta ett sista ridpass på Mambo innan jag åker. Ikväll är Mia och Emelie (från dalarna) på finbesök i norrköping så det blir ett ultimat läge att ta igen den fest jag inte orkade med när jag var hemma över förra helgen. Nu fick ni stå ut med ännu en hästuppdatering, men ikväll återvänder jag ju till mitt "vanliga liv" igen.

2011.07.20[img source: http://choicewithnoise.blogspot.com/]

0 % sockerJag ska definitivt inte äta socker nu, några veckor framöver och viktoria sitter med den största godispåse jag någonsin skådat framför mig. Den är min ärkefiende den här veckan. Viktoria och påsen är som sista bossen i ett platformsspel för mig nu. I övrigt har jag hunnit med ett kort ridpass på Mambo och en tur till Cissi Lilja för att kika på när Sanna hopptränade.

2011.07.14


Ursäkta mina två hästinlägg på raken men jag gör ju inte så mkt annat den här veckan än att hänga med hästar. Jag körde ett helt dressypass på Mambo idag och det gick mkt bättre nu när vi börjar lära känna varndra lite och jag vågar lita mer på honom (han kan flyga iväg i.om att han är lättskrämd). Lotta gav mig lite tips en stund också.

Mambo nr Five


Jag befinner mig ute på landsbygden mellan Vimmerby och Linköping, och som ni märker har det helt plötsligt börjat fungera alldeles utmärkt att ladda upp bilder igen. Här gör jag praktik i ett tävlings och försäljningsstall, där det också bedrivs ridskoleverksamhet. På bilderna rider jag hästen Mambo nr Five.

Turkiet, Alanya 2011Äntligen funkgerar mitt internet som det ska, otippat nog när jag befinner mig på en hästgård mellan linköping och vimmerby. Hur som helst som var vi ju i Alanya i turkiet. Det blev en hel del bad, och en del fest och en dag packa vi in oss alldeles för många i en för liten bil och gav oss upp högt högt upp på ett berg och att kika på utsikten. Där uppe hölls ett turkiskt brölopp.

Cattis lyckades med konststycket att bränna sig så brutalt på nya ställen varje dag, att hon tillslut fick någonslags vätskesamling i huvudet som såg ut som en bula och flyttade sig neråt dag efter dag. För att lindra svullnaden brukade hon lägga på kalla handdukar. En dag glömde hon den i frysen och fick ta med sig en väldigt stel och djupfryst handduk på bussen.

Jag förvandlades till någon form av mästare i prutning och fick väldigt mkt saker helt sinnessjukt billigt. Bland annat kan man få fyra drinkar och två shots till priset av två drinkar.


vad fan!
Det går fortfarande inte att blogga. Ett fel ligger någonstanns och gör det omöjlig för mig att ladda upp bilder. Och om bara någon timme sticker jag iväg och bosätter mig utanför Vikingstad i två veckor. Där ska jag ha praktik i ett tävlingsstall. Om jag har tillgång till internet kanske turkietbilderna dyker upp under veckan.

Svar på era frågor

Ni undrar en hel del saker i kommtarsfältet så det här inlägget tänkte jag ägna åt att försöka svara på era frågor och funderingar. Har jag missat just din så kommentera igen. Ikväll ska ni få se en hel del foton på hur det såg ut när vi var i turkiet.

Era frågor om turkiet

1. "Men fy vad najs!! Vilket hotell ska ni bo på? Jag åker till Alanya i augusti :)"

Vi bodde på Mirage Apart Hotel. Där hade vi en lägenhet. Hotellet är tvåstjärnigt men var mkt fräsch och hade väldigt hjälpsam personal och en bra pool.

2. "Är det billigt att bo, äta osv i Turkiet?"
Jag har faktiskt ingen aning. Vi bokade en sista minuten charter via apollo, ospecifierat hotell. Vi valde lägenhet för att kunna laga mkt mat hemma, därför åt vi sällan ute. De gånger vi åt låg priserna ungefär i samma nivå som i sverige. Däremot är det billigt att handla frukt på marknaden och laga egen mat. Via hotels.com hittar man bra erbjudanden och restrum till bra priser om man vill åka. Vi betalade 3300 för en lägenhet, flyg och transfer.

Era hästrelaterade frågor

3."jättefin häst, hur gammal är han?"
Han är 23 år men extremt fräsch för sin ålder. Han beter sig verkligen yngre.

4."vad är din medryttarhäst för ras?"

Han är ett svenskt halvblod av den gamla typen. Efter Tabac.

Era frågot om mina kläder


5. "VAR HAR DU HITTAT DEM DÄR FANTASTISKA SKORNA? säg inte second hand?"

Ledsen att göra dig besviken, men Second Hand. De är dock Vagabond från början.

6. "Fina bilder! Och vilken söt klänning, vart kommer den ifrån? :)"

Den fyndade jag second hand för en tia.

7."Jag ÄLSKAR verkligen kängorna! kan du berätta vart de kommer ifrån? :)"
Det är vanliga klassiska Dr Martens.

8. "Vad fint! Älskar kombinationen av söt klänning och kängor, får aldrig riktigt till det själv. Men var det inte varmt med så tjocka sockor? :)"
Tack! Nej, vid havet blåser det och jag fryser nästan alltid.

9. Hur fick du tag i dina buffalo towers?

Tyska ebay. Jag hade en skolangare som skickade dem till mig från tyskland sedan, men har du tur kanske du hittar någon som vill frakta internationellt om du frågar.

Era frågor om min bloggdesign
10. "Vad har du för typsnitt på din header?"

Jag har faktiskt ingen aning. Det är någon av de där klassiska som finns med i standardlistan på alla program. Kanske kan det vara verdana, men jag är inte riktigt hundra.

turkıetuppdate

Tydlıgen hamnade jag pa blogg.se framsıdan nu nar jag ar borta. Hej alla nya lasare. Jag har ıngen mojlıghet att upptdatera har ıfran turkıet, men ar tıllbaka hemma ıgen pa torsdag. Har nere har vı brant sonder Cattıs panna ı solen och jag har fatt en jobbıg turk efter mıg.

Gelix
RSS 2.0