BillyTilly


- bloggtips --> BillyTilly. Hur snygg är inte den här tjejen?!

Julaftonshäst

Min julafton firades på fyra ställen. Först hos farmor och farfar tillsammans med pappa. Sedan tog jag en tur till stallet och proppade i hästen massa äppen och gav honom en mineralsten. Sedan firade vi tillsammans med mamma och därefter blev det julaftonsfest hos min kille.

Såhär såg det ut när vi hälsade på hästen.


Beauty Boy.

Här är lite ridbilder på mig och min foderhäst Beauty Boy från igår när Bella hängde med till stallet och red. Det är så kul när man lagt ner massa jobb och känner att han orkar mer och mer så att man kan börja kräva mer än innan. Han lyckades skaffa sig rimfrost i pannluggen och alla morrhåren trots att det inte var så förfärligt kallt ute. Dimman satte sig väl som fukt och frös fast.

2011.12.15

- img source

2011.12.06


Jag och min kille försökte köpa jeans till honom idag. Han hittade inga jeans och blev av med ett par vantar mitt i all jeansjakt så vi gav till slut upp och drog hem till honom och kikade på Parks and Recreation i stället. Bästa serien. Se den!

Hästen hade över natten förvandlats till någon slags dressyrstjärna när jag kom till stallet, så jag orkade hålla ihop honom så pass i galoppen att vi fick till bra byten i alla tre bågarna av serpentinder. När han lärt sig övningen och försökte byta mer eller mindre självmant jobbade jag halv igenom med fövänd galopp i stället.

Gelix
RSS 2.0