2011.08.31


Jag har suttit rätt länge och väntat på att det ska sluta åska. Tanken är att jag ska möta hedvig och gå på ett event på konstmuseet, men jag är alldeles för rädd för att bli träffad av blixten för att våga förflytta mig utomhus när det åskar. *larvig_tjej_88!!!!!!!!!!!!!!1ett*

Om maränger och örnar

Elli och jag slog oss ner på ett fält för att försöka bygga någon slags sista solbränna. Så fort vi slagit oss ner på marken började ett moln tränga sig förbi framför solen. Det hade den där perfekta kakköparstorleken som innebär att man precis hinner ge sig iväg och köpa kakor och komma tillbaka innan solen tittar fram igen. Så det gjorde vi. Köpte kakor alltså. Min maräng var smaklös och hade ungefär samma dammiga konsistens som någonting man skulle kunna använda som väggisolering. Tur att jag köpte dubbla bakverk! (livin´the dream!)

Helt plötsligt började en stor rovfågel... vi säger att det var en örn för det blir helt enkelt ballast så... att jaga efter en kråka. Den försökte fly med örnen efter sig och mitt i allt dyker en duva upp och är i vägen, helt oberörd av situationen. Det gjorde att jag fick theme-songen till barnprogrammet Fånga Duvan på hjärnan och har haft ända sedan dess. Det är helt otroligt irriterande.

Förmiddagen spenderade jag med Elin i ett av hennes stall och på ryggen på en fjordhäst.

Thug Life


Nästa veckoslut har Klas styrt upp en utställning som verkar bli awesome. Jag och William ska bjuda på ett hejdundrande dj-set som vi satte ihop här om dagen under tiden vi åt upp en hel rulltårta. Egentligen hade vi tänkt skaffa ett totalt asballt dj-namn. Vi har nämligen inget sådant än eftersom att det är första gången jag och william kör som duo, men eftersom att vi lade för mkt energi på att youtube-a folk som har rävar som husdjur och för lite på själva namnet så blir det inte ballare än såhär. Det är kanske lika bra, jag vet inte om världen är redo än.

Vi spelar alltså på fredagen den 26e. En timme. Men jag vet inte utantill exakt vilken timme än, så jag återkommer. Och så att ingen blir förvirrad; det är i Norrköping.

2011.08.14Det både känns och ser ut som om jag blivit brutalt misshandlad. I helgen var vi nämligen på Boda Borg för att fira att både Bella och Johanna fyllde tjugofem. Boda Borg är en stor byggnad med en massa Fångarna på Fortet-liknande rum där man ska ta sig igenom i lag. Eftersom att mitt huvud aldrig komunicerar med resten av min kropp hann jag med att slänga mig rakt in i väggar och dörrar som gett mig enorma blåmärken. Men kul var det! Och mitt lag vann! Dock har jag rejäl dos träningsverk i klättermusklerna.

för stora skor och gatukonst

Idag har vi häng runt på Nörrebro, min systers gamla bostadsområde. Där finns en hel del himla snygga gatukonstverk på några byggnader längst med Nörrebrogade. Jag har för övrigt prommenerat en och en halv mil i ett par tre storlekar för stora All Saints-kängor. Hurra!

Köpenhamn; Stella Polaris open air-festival

Den här söndagen är den första som det är lagligt för butikerna att ha öppet, så vi spenderade förmiddagen på Ströget och Nörrebro. Syrran blev porträtterad av sthlm-streetstyleteamet och jag kom hem ett par jeans rikare.Eftermiddagen/kvällen spenderade vi nere vid hamnen och på chillout festivalen Stella Polaris. Moby spelade, men vi missade 99% av hans spelning eftersom att jag tydligen tyckte att det var absolut nödvändigt att gå in i en fyndbutik och köpa strumpor och rakhyvlar. fail.


2011.08.05


krig

älskar att vakna klockan 05.30 av att en fem centimeter lång bålgeting tagit sig in i rummet och låter som en sementblandare. jag fick ge mig ut i krig mot den med en simpel flugsmälla och lyckades tillslut klyva den i två delar mot kanten av datorskärmen.

selfportraitTvå och en halv vecka utan fungerande internet, och det börjar verkligen att gå mig på nerverna.

Gelix
RSS 2.0