Om Danko Jones och en top tre fail.

idag har jag varit humpare på danko joneskonserten. de har oerhört mycket ljud och ljusutrustning. oerhört mycket TUNG ljud och ljusutrustning. jag önskar att jag hade fått se och höra den in action, men jag misslyckades med att ta mig till konserten på ett sätt som numer platsar på listan över mina toptre fails.

Såhär gick det till;

Jag befann mig hemma hos min mamma som bor vid ett villaområde precis vid skogen, på landsbygden. Vägen till och från busshållplatsen är definitivt inte ödslig utan snarare... lugn. Jag är en välfigt ängslig person och förr i tiden var jag så mörkrädd att jag inte hittade saker efter nio på kvällen om jag visste att jag måste ta bussen hem eller gå hem själv i mörkret. det begränsade mitt liv. Men så flyttade jag in till stan och insåg att jag inte kan springa hem i panik varje gång jag varit ute på kvällen och till slut var jag inte alls mörkrädd längre. Tills idag.

Jag hade väntat på bussen i tio minuter när jag helt plötsligt blev så mörkrädd att jag till och med försökte gömma mig för de bilar som åkte förbi, jag satt där och tänkte på så läskiga saker att jag blev tvungen att resa mig upp från bänken och skynda mig hem igen.

Jag blev så mörkrädd att jag missade Danko Joneskonserten.
Och det är helt klart en top tre fail.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0