WTF

jag blev precis placebo-pigg av koffeinfritt kaffe.

2010.09.14

skulle egentligen ha fightats mot ninjor ute i vidablick nu, men råkade somna och bygger pärlplattor istället.

2010.09.13VET NI?! I natt kom min lillasyster hem med en kamera jag beställt av henne från köpenhamn. En Dianakamera (analog lomo-kamera) i mintgrön och gräddvit. Ni får se den imorgon, för nu ska jag ut och springa i skogen innan det blir så mörkt att jag går vilse eller ramlar ner i ett hål.

2010.09.11.


Det gick så fullkomligt fantastiskt bra på tävlingen i helgen att jag vågade mig på att anmäla mig till L:D och ev L:C på Lilla Hageby i oktober. Min medryttarhäst är typ bäst i hela världen.

bokeh-picturejag har gjort lite bokeh. bilden är från en stadsvandring vi gjorde i veckan då Bo Olls pratade om gestaltning i det offentliga rummet. vi ska göra ett konstprojekt i det offentliga rummet under kulturnatten nämligen.

om brända sakerjag älskar att äta brända saker. därför får jag aldrig popa popcorn hos mina vänner.

det har gått så långt att jag brukar bränna på knäckebröd och skorpor i ugnen en stund innan jag äter dem. Den ultimata rostmackan för mig är den som pryds av lappen 3,15 min eller 3,30 min på bilden. min mamma blir alltid sur när hon ser mina rostmackor och säger att det brända gör att man får cancer.

MEN DET ÄR DET VÄÄÄÄRT!

2010.09.09HEJ FANZ!!!!
jag fick leka med en såndäringa webbcam min egna dator saknar. och så har jag målat en häst och en val.


ninjutsu

imorgon börjar jag och min kompis william att träna ninjutsu. hur awesome är inte det?

artattack.

nu börjar min hemsida ta form.

www.art-attack.se


watercolourvattenfärg, september 2010

blä.

har varit vaken sedan halv fem på grund av årtiondets mest läskiga mardröm. som tur är ska vi spendera dagen med att ha inspirationsföreläsningar om samtidskonst med vision forum. synd bara att vi måste sitta mellan tio och fem på stolarna som skapades enbart för att utrota mänskligheten.

spindelharpan

Jag antar att mina kärringpoäng skjuter i höjden nu, men...

jag dricker en kopp koffeinfritt kaffe medans jag lägger spindelharpan-patiensen. Det gör jag varje kväll och har gjort sedan midsommarhelgen. Fyrtio minuter går åt till att lägga spindelharpan varje kväll. Under midsommarhelgen avancerade jag till svåraste nivån och har sedan dess enbart klarat den en gång.

EN GÅNG!


Gelix
RSS 2.0