H to the ALLOWEEN!

Halloween brukar i vanliga fall vara min absolut bästa dag på hela året. Då är det lixom tillåtet att vara precis hur ful man vill och utklädd. Och jag älskar såklart att vara utklädd.

I år har jag tyvärr inte haft någon motivation till att fixa en brilliant utstyrsel eftresom att jag befinner mitt emellan en flytt och en fallstudie om kulturinstitutioner. Förra året däremot hade vi sista festen i konsthallen och temat var svart. Såhär såg jag ut då.den här festen var det;


28.10.2010KOLLA! Sånahär fina sneakers kan man få om man skruvar bort hjulen på gamla rullskridskor.

25.10.2010det här vore lixom det perfekta tillfället för mig att fejka min egen död och återuppstå när William skrivit klart vår fallstudie själv.
jag. orkar. inte. plugga. idag.

förresten hittade jag den ultimate kjolen i sthlm. den är lixom kortare fram, lång bak och faller som en mantel.


SthlmMin klass besökte ett antal konsthallar utanför stockholm i fredags. I Fittja föll det sig så väl att jag fann ett av de bästa matställen jag någonsin ätit på. Tavernan eller vad det nu hette, ligger i samma byggnad som konsthallsen och har världens lyxigaste salladsbuffe och asgod vegetarisk mat. Dit borde ni gå, alla stockholmsbor.

Jag passade sedan på att ta ett varv på stan med Emma och William, för att sedan möta upp Joni vid systembolaget, köpa med vin och spendera kvällen med att vinna i alfapet och gå på karaokebar nere bland tunnelbanetunnlarna i Sunbyberg. Deras sångregister var lika tjockt som en telefonkatalog.

selfportraitwww.art-attack.se

tydligen är min hemsida oåtkomlig via webbadressen eftersom jag råkat ersätta den sidan min domän är knuten till med en annan fil.

note to self; fixa det imorgon.

2010.10.20

tränade ett futtigt core-pass igår och har träningsverk utanpå halsen.

UTANPÅ HALSEN?!

triangles

idag har jag byggt massa geografiska mönster och strukturer istället för att läsa 300 sidor om kulturpolitik.

ikeaDagen har spenderats på ikea. Där hittade jag och världens tjusigaste fläta en säng.

och sen undrar jag såhär;
vilken smaklös jävel åker till ikea för att köpa konst?

roadkilled bird & partynailsNo Idea

img source: romanova

HopptävlingJag tävlade på Lilla Hageby i lördags. Under tiden banan höjdes (jag startade först i min klass) hann hästen tända till rejält och rev iväg så pass snabbt mot första hindret att jag inte hann korta upp honom innan kombinationen så vi fick ett nedslag på första hindret i den = 4 fel.

Gelix
RSS 2.0