lussebullefail

Jag bygger lussebullar idag. För några år sedan hade jag glömt att kika efter hur många minuter receptet tyckte att man skulle ha dem i ugnen, så jag rådfrågar min syster:
- Liiiindaaa! Hur länge säger receptet att de ska vara i ugnen? skriker jag för att hon ska kika på internet.
- fem till sju minuter, svarar hon.

femtiosju minuter hörde jag.
hur de blev kan ni nog räkna ut själva.

. funny dog .(img source: http://www.flickr.com/photos/-anji-/ )

Den här hunden verkar vara så himla spexig. Om den vill skulle den lätt kunna få bo hemma hos mig. Tänk vad mycket roligare dagarna skulle vara då, och vilken bra kondition man skulle få av att prommenera den. Snälla jultomten (om du googlar dig själv och ser min blogg), i julklapp vill jag få låna den här hunden ibland. Även om den bor i ett annat land.

tattoologist
img source: tattoologist

jag har sådan väldig träningsverk i röven och framsdan av låren att jag kappt kan röra mig eller sitta.
inte coolt.

Beauty Boy


världens bästa hästkompis.

2010.11.10


geeee mig xbox 360Jag har ett förfärligt dåligt bildminne. Därför glömmer jag alltid hur min lägenhet ser ut när jag ska skaffa möbler eller inredning och lixom låter bli. Det känns som om jag inte riktigt vet var jag skulle göra av prylarna så fort jag kliver in i en affär. Just nu består mitt ekande vardagsrum av en sängmadrass och utspridda delar av en sängstomme, en stor matta och en tv med mitt supernintendo-tvspel. Idag skaffade jag belysning så att jag kan se var jag går och vad jag gör senare än klockan fem på dygnet. Det blir ju tydligen mörkt ute på kvällarna nu mer blev jag smärtsamt medveten om i lördags då jag tvingades gå hem till Emma och Yvonne i och med att jag inte såg mig själv i min spegel.

Trots att jag vet att jag behöver skaffa ett bord att äta vid, en möbel för tvförvaring, stolar och en soffa att sitta på, kaffekoppar och internet känns det som att det ända jag riktigt saknar och verkligen behöver är ett x box 360.

VAD ÄR GREJEN MED DET?
JAG HAR JU LIXOM ALDRIG VELAT HA ETT FÖRR OCH BEHÖVER MINA PENGAR TILL INREDNING!
BAAAAHH!

Gelix
RSS 2.0