Uppfinnar´n

Jag har precis tagit en tårt-påtår. Alltså en bit tårta till. Mamma och jag tjuvstartar med midsommartårtan eftersom att jag åker till skärgården imorgon och inte kommer tillbaka förrän på måndag. Det jag egentligen ville berätta för er är att igår på stranden, kom jag på inte en, utan tre, TRE ashäftiga uppfinnigar!!

Uppfinning nr 1: Solbrillelinserna
När jag solar brukar jag tröttna på att behöva kisa eller blunda och ta på mig solglasögon. Därför får jag alltid en pandabjörnsbränna i ansiktet. Så igår uppfann jag sollbrillelinserna! Eller inte lixom solbrillelinser i fysisk form utan den fantastiska idén. Solbrillelinserna skulle vara som vanliga linser fast i solglasögonmaterial istället. Man ska kunna se precis asbra med dem om man vill titta under vattnet, och de ska häller inte spolas ur när man simmar med öppna ögon. Helst ska man kunna ladda dem med sitt synfel digitalt så att man ser bra jämt. HUR BRA?!

Uppfinning nr 2: Spanar-appen
I min iphone har jag en kamera-app som man kan zooma med. Spanar-appen ska zooma utan att det går att fota så att man antingen kan läsa skyltar på håll, liten text eller spana in någon på håll tex. på stranden, utan att det syns.

Uppfinning nr 3: Ridbyxetightsen
Det är väldigt varm att vara hästtjej. Man ska bära hjälm, stövlar (jag tycker om att ha ridskor), och tjocka byxor med läderförstärkning. Därför uppfann jag igår idén om ridbyxetightsen. De är vanliga bomullstights men inte alls hala eftersom att de har helskoning av mocka. De är också mjukare så att man kan rulla upp dem lite käckt längst ner vid vaden om man vill.


ojojoj!
nu kom jag på en asbra uppfinning till!

Laddningsbara solglasögon:
Alla jag känner som ser så pass dåligt att de inte kan vara utan sina glasögon bär aldrig solglasögon. De går hellre runt och kisar bakom sina vanliga glas. Tänk då om man hade ett par glasögon som man lixom hade någon slags mjukvaroprogram i som gick att uppdatera. Man kunde då använda samma bågar men bara ställa in sitt synfel och välja mellan sol-läget och det vanliga glasläget. Och eftersom att man alltid ser så brun ut om man kikar på sig själv bakom solbrillor skulle man bara behöva sola hälften så mkt om alla bar de fiffiga laddningsbara solbrillorna.


Någonting säger mig dock att mina uppfinningar bara skulle gå hem i typ kina och japan.

Kommentarer
Postat av: natalie

haha klockrent!

2010-06-25 @ 07:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0