midsommar på landet

jag har spenderat fyra dagar i vår sommarstuga. den ligger mot valdemarsvik och sedan tre-fyra mil till.på väg till midsommarfirande var jag båtkapten och tvärbromsade varje gång någon drack öl så att de fick hela burken i halsen.

farmor och farfar

vardagsrummet i sommarstugandet fiskades strömming. jag fiskade dock inte, för jag tycker synd om fisken.däremot var jag funktionell och hade två par glasögon. ett par för synen och ett par för solen.sedan rökte vi fisk


Kommentarer
Postat av: sofie

myyys! landethäng ftw!

2010-06-28 @ 15:50:45
URL: http://frokenfriman.blogspot.com
Postat av: Lottie

åh vilken härlig midsommar gelix jag firade oxå med härliga gamlingar i ett ställe som heter Swedsburg...de blev så glada att det kom tre svenska flickor för att fira midsummer fest med dem, underbara:)

2010-06-29 @ 17:40:06
Postat av: mango

Åh mysig midsommar! Vi satt i Hyde Park och lyssnade på Stevie Wonder som spelade på en festival. missade dock alla svennar som firade midsommar där på något sätt, eller vi såg några med midsommarkransar haha.Förresten du, tack så jävla mycket för tipset om smash & grab, det var på pricken min drömklubb. Jag dog och jag fick den finaste guldigaste ansiktsmålningen ever och jag stod så himla nära Tinashé, artisten som uppträdde som antagligen är zimbawes finaste man och så dansade jag sönder till Hot Chip och Phoenix och så vaknade jag upp i världens finaste britts finaste lägenhet och jag hade då inget glitter kvar i ansiktet men han hade hela sitt ansikte och hår fullt av glittrande guld.tack tack tack tack!!!! Hade aldrig hittat dit om inte tack vare dig.

2010-06-30 @ 11:02:20
URL: http://mango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0