Ludvika


Jag har varit i Ludvika och hälsat på hemma hos Hedvig. Hon hämtade upp mig i Borlänge så att vi kunde åka till Emelie och dricka kaffe. Där fanns den här fina hunden. Den hette Ralf och lät ungefär som en gris.


Hedvig hjälper till med en häst som heter Curry. Den är guldfärgad och han en sagohästs man. Vi åkte ut till stallet och red.Jag fick låna en häst utav en snäll tjej. Den hette Virus.


Och var såhär himla pytteliten;


Sedan bygde Hedvigs mamma världens godaste paj. Mia kom över och käkade och sedan drack vi drinkar innan vi skulle iväg och möta deras vänner Oskar, Anton, Staffans och Pettsson.


Vi gick till trädgården. Där fanns gothare som dansade poledancing. (obs! bilden på mig och Mia har absolut ingenting med gothare som dansar poledancing att göra. Men det förstod ni nog.)


Det regnade på vägen tillbaka till Oskar. Mia hade tyvärr blivit av med sin kofta.


Vi åt köttbullar, hade ketchup-krig och jag byggde en vattentät tröja åt Mia. Den dög dock inte tyckte hon. Hedvig däremot tog tacksamt emot den.


Dagen därpå åkte vi hem till Mia och fikade. Där fanns den här hunden;


Sedan återvände vi hem till Hedvig, grillade lamfärsbiffar, åt maränger, spelade kort och sedan vaknade jag på natten av att jag såg ett spöke som visade sig vara Hedvig. Det blir dock en helt annan historia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0