Sthlm

vi har varit i sthlm under några dagar.

Första dagen satte jag på mig 3d glasögon tillsammans med joni, beebop, frej, hannes, björn m.fl och kikade på avatar i 3d. Andra dagen var sofie, jag, hedvig och lottie på branchmingel/middag/fest för arrangörer från hela sverige. Kvällen ägnades åt att prata arrangemang och idéer med folk inom samma branch. Den tredje dagen åkte Lottie och jag hem till Erik för att sedan gå till Debaser. Där konstaterade jag att jag är partyutbränd och därför helt oförmögen att tycka det är kul att gå ut. Trots det har det varit tre typiskt bra dagar.

jag var dock inte så flitig med kameran tyvärr.


hedvig, niklas och lottie


jag


name the pet spelade


lottie fotade i spegeln

first day at work & mean horseshedvig och jag ska som ex-jobb projektleda delar av invigningen på visualiseringscentret. idag spenderade vi några timmar framför hennes dataskärm i jakt på vj´s som kör i dome-format och spännande livekonst. tillslut hittade vi en hel del typiskt bra saker och åkte till stallet istället.

hästen hade en del otyg för sig och småstegrade i ett dike med hevig och släpade oss sedan i varsin tygel genom djupsnö hem till stallet. att turas om på uteritten och alltså behöva byta ryttare är inte ett alternativ på en pålle vars ända gångart är galopp.

om att vara lite för trött

det verkar vara omöjlig för mig att vara social efter klockan tio. jag har blivit så kvällstrött att jag bara sitter i ett hörn och är tyst efter klockan halv elva. därför har jag samlat på mig en hel del party-minuspoäng på senaste tiden. hur ska jag klara mig i stockholm i veckan? va? va? va?

hummushedvig och jag vet att vi ska göra hummus ikväll.
det känns som början på en bra plan.

new hairstyle


2010.01.20

3 bra saker:
- jag får hyra min klasskompis eriks lägenhet. den ligger precis vid filmstaden.
- på måndag börjar jag och hedvig vårt ex-jobb på visualiseringcentret.
- the hymn for the cigarettes är en blogg som drivs av en fantastiskt duktig tjej.
hon tar så himla fina foton på sig och sin pojkvän (och andra saker också förståss).
antingen tittar ni in där eller så missar ni någonting.  


10.01.19har lärt mig någonting viktigt om mig själv idag;
jag tycker tydligen inte att rotmos är speciellt gott.
då behöver jag alltså inte försöka äta det igen.

2010.01.19

klockan är 06.55 och jag skrev nyss att 4+11=5.

mer kaffe!

tacos, spaceships and wii.i lördags var vi hemma hos amanda och krolle. de bjöd på taco-middag och det var himla trevligt!jag fick en mina-vänner-bok i födelsedagspressent.
en med hästar på.sedan åt vi flygande tefat och spelade wii.lottie poosade med en skyltdocka och moa och hanna kom dit.
typiskt trevlig förfest!


jag har blivit med iphone. jag försökte köpa en i måndags. efter mycket operatörsbyteskrångel och 1-2 teliabutiks-besök om dagen fick jag den till sist i fredags. i och med att det nya sim-kortet inte ville samarbeta fick jag gå tillbaka till telia som fixade det åt mig så att den funkar idag. det har alltså tagit åtta dagar för mig att köpa en mobil. score!

2010.01.16

min syster har skaffat en lägenhet i centrala köpenhamn. då kan jag vara halvtidsdansk. score!


mirrorpictures10.01.12
idag var första skoldagen igen. efter den och ett litet möte tränade jag precis tokmycket.

bad hairday


--*--*--*--*--
Jag hoppas att stockholm bjuder på en lika god thaimatsbuffé som göteborg gjorde förra året.

Och att Hedvig stjäl en ännu större vas.  

100107


yttre rymden

eftersom att jag sover så dåligt för tillfället orkar jag aldrig göra någonting vettigt om dagarna. den här morgonen har jag spenderat framför en livesändning från rymden på Nasa´s hemsida. jag brukar hänga runt där när jag inte har någonting vettigt för mig. den där videon var dock inte speciellt kul.

det händer fruktansvärt lite i rymden.
fruktansvärt lite.

iiiiiiiiiiiiihhh!

fyller tjugotvå idag. hoppas att den här förbannade träningsverken kom med abs och pilatespassen och inte med åldern.

det vore ju rätt värdelöst isåfall.

inte så smart

på nautilus finns skohyllor där vattnet från ytterskorna rinner av. eftersom att jag föddes utan förmågan att tänka smart ställde jag mina skor på kanten, under vattenavrinningshyllan. vattnet från alla andra skor rann ju såklart ner i mina så det ledde till att jag efter träningen kunde hälla ut en halvliter vatten ur varje sko och fick gå med påsar på fötterna.

Nyårsfirande

min nyårsafton var en av mina bästa kvällar. vi var hemma hos emmy och punch på åbygatan. de ska flytta till göteborg så det var lite av en utflyttningsfest kombinerat med nyårsfest. Där turades alla om att välja LP-skiva, åt asgod buffé, lekte med blinkande glas. Och dessutom bjöd Punch på livespelning i källaren de inrett med discokulor, ballonger och militärnät.


mia, hedvig och jag


rave-glas


knä-skål


Boman var såklart där och såg tjusig ut mot en färgglad vägg.


en bunt glada nyårsfirare


min ena lins motarbetade mig, så jag fick ha ett brunt och ett blått öga.


Johan var där


källarbandet spelade


emmy och oskar


mia knöt mina skor...


... så att vi kunde dansa
sedan björds det på åbygatan-kaka

sedan gick vi till All Dressed Up But No Where To Go. Det var precis skitkul ett tag, tills tröttheten slog till rätt rejält runt fyrasnåret nångång. Då körde jag och Hedvig igång uppdrag om-mia-är-kvar-bör-hon-hittas och knatade sedan hemmåt.


lasagne

jag är en väldans bra lasagnebyggare. idag har jag gjort en så stor lasagne att man kan leva på den i en vecka. den är så god att man faktiskt VILL leva på den i en vecka. ingen gör lasagne som min pappa dock. han håller på i timmar och gör pastaplattorna själv till och med.

Gelix
RSS 2.0