hoppande elefant


25.02.10

Man vet att man börjar bli vuxen när en av ens bästa vänner inleder en konversation med frasen "jag köpte en ny sorts creme fraiche igår..." och man kommer på sig själv med att vara genuint intresserad.

gå-till-jobbet-fail.

Igår gick jag in i huset innan det jag jobbar i när jag skulle till jobbet. Alla svarta dörrar på tegelhusen ser...inte exakt, men nästan likadana ut. När en man frågade vad jag gjorde där sa jag att jag minsann jobbar där. När han frågade om jag var säker på det, insåg jag att jag gått fel, att jag verkligen behöver kaffe.

därför börjar jag den här morgonen med kaffe.
och går in i rätt jobblokal.
hoppas jag.

Projekt Maskinen i ZeppelinareHedvig och jag hade arbetat med att arrangera fredagsfesten till visualiseringscentrets invigning i tre veckor när vi fick beskedet om att det måste ställas in. Två dagar med festverksamhet skulle konkurrera ut varandra och bli för svåra att koordinera både personal och ekonomimässigt.

vi satt med 0% exjobb och 100% pranik.

nu har det löst sig tack vare att centret bestämde sig för att byta ut festerna mot en annan aktivitet och NMM lät oss ta över och bli projektledare över en del som kommer att äga rum både under fredagen och lördagen.

MEN
innan vi funnit en lösning bestämde sig hedvig och jag oss för att kastas in ett annat projekt; 

Vi har fått klartecken på att vi får ta över producent/projektledarrollen i zeppelinarprojektet det talas om i Hype i klippet nedan. Projektvisionen ser enkelt sammanfattat ut såhär; Maskinen spelar live i en zeppelinare ovanför Medborgarplatsen i Sthlm i samverkan med någon slags klubbverksamhet.


abstract art and homemade icecream.Det målas för fullt här hemma i jursla. Det luktar så mycket färg att jag funderar på om min vecka som spiknykter fortfarande gills. Egentligen vill jag bara att linda ska sluta måla, dra på sig termobyxor och gå tre-fyra kilometer med mig i snöstorm av klass två varning, så att jag kan handla godis. Därför försöker jag störa. Jag hänger över bordet och ställer jobbiga frågor om vad det hittills väldigt abstrakta konstverket föreställer.

vad målar du för nått?
det föreställer ingenting.
nehej, men vad ska det bli sen då? en bilbana, va va va?
det vet jag inte själv än.
nu då? vad föreställer det nu?

Ungefär här lägger sig min mamma i och påpekar att det är lite väl mycket begärt att tvinga ut någon i stormen för lite lösviktsgodis.

Därför har jag försökt göra egen glass av yoghurt och citron.
Vi får väl se hur den blir.

bläääää för snön!
här är så mycket snö att dörren knabbt går att öppna. det är rätt värdelöst för jag hade planer på att åka till linköping och det känns i nuläget som en sån process att det förmodligen inte är värt mödan. vad jag egentligen ville säga var; titta! såhär ser min lillasyster ut när hon fryser!

Matthew Albanese
Titta så fint matthew albanese bygger!
källa

Canon 7d

jag har investerat i en canon eos 7d. den kostade mig många tusenlappar, men jag tänker att den även kommer bidra till många möjligheter att tjäna pengar och driva hittils bara påtänka projekt till verklighet. om två och en halv timme är batteriet färdigladdat och sedan kan vi umgås hela kvällen, canon 7d och jag.

två saker

angående prylar; jag har haft sönder en kamera i veckan de senaste två veckorna. Systemkameran borde gå att laga på hemförsökringen, men här är ju egentligen det ultimate läget att köpa en ny.

angående jobbet; i och med alla inställda möten och oklarheterna kring budgeten vore det här det rätta tillfället att fejka sin egen död och komma tillbaka när hedvig gjort klart allting själv.

Das Boot 2010

Jag följde med på kryssning. Jag har aldrig varit på en stor båt förut, men en av alla saker som var bra mned att vara på kryssning var att där fanns det minsann precis asmycket tårta. (och eftersom att jag nästan bara fotade tårtan och blev av med den andra kameran snodde jag en och annan bild från katja och joni).beebop, viktor och kim

hannes, beebop, niklas, kimsedan var det dags för hyttparty och taxifreeshoping.

båten slog på helljusen.vem visar finnland bättre än en tvättäkta finsk som joni?björn fick en synth av kleerup. rena rama julafton.sedan åkte alla hem till slagsmålsklubben-huset och festen fortsatte till tidig måndag förmiddag.

100210

Någonting jag hatar och älskar;
   när någon köper ett par tidningar och säger "jag köpte några magasin".

australienmin lillastster kom hem efter tre månader i australien.

10.02.04

3 bra saker:
- idag kommer lillasyster hem efter tre månaders semster i australien. hon har med en present.
- på lördag åker jag på den däringa Das Boot kryssningen.
- Cut Copy - Lights & Music


models love cake


Direkt hemkommen från sthlm begav jag mig till verkstad för att öva koreografi, bli stylad och gå modevisning. Duktiga Hanna, Vanja och Moa hade gjort klart sin kollektion - Postum, Stormavdelningen. Sedan trängde vi ihop oss fjorton personer i min lägenhet och drack vin utan glas. jag har inte hunnit skaffa köksutrustning än. därför fick jag steka vatten och hälla över nudlar som låg i en burk för att kunna äta utan att koka dem.

sedan gick vi på We Own The Night. jag orkade inte tvätta bort så mycket av sminket eller styra upp mitt hår så jag såg ut som nån gothare och hade en halv tub glidmedel som börjat stelna i håret. skål!


Gelix
RSS 2.0