Om nitlotter och alla min systers vinster

Jag vinner mycket sällan saker. Om det nu skulle ske att numret på min lott är ett av vinstnumrerna vinner jag ett boulspel i plast, en sysax formad till en trana eller grytlapp med röda korsetdymbolen på. Det har länge var det ända jag någonsin vunnit i hela mitt liv. Min syster däremot har ända sedan barnsben varit en riktig turunge. Hon behöver bara korsa gatan för att bli erbjuden en date eller ett jobb, vinner kryssningar, första pris OCH andrapris på samma gång, största godisvinsterna, det där niokilos påskägget alla får gissa vikten på inne på JamJam och såhär skulle jag kunna fortsätta med uppräkningen länge.

Nu såhär i juletider då jag helt saknar någonting att göra på min fritid deltar jag i ganska många bloggars adventskalendertävlingar. Jag deltar i ett flertal varje dag. Priserna varierar mellan locktångar till håret, smink, ipads, pressentkort, klockor och så vidare.

Plötsligt vinner jag!

Men det jag vinner är 100 tamponger.

Missförstå mig rätt nu, jag är såklart tacksam för vinsten. Kommer spara sjukt mkt pengar på att slippa köpa tamponger. Det är bara det att det MÅSTE finnas programmerat någonstans i universum att den där tjejen, hon kan få ganska tjockt hår, men fan aldrig vinna några roliga vinster.
Kommentarer
Postat av: S A N N A S . R U M - Sveriges största Au Pairblogg

Sv; vad roligt, men du måste maila mig för att delta!

2010-12-24 @ 18:33:46
URL: http://sannasrum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0