Agadir, Marocko


(img souce: randoms from google)

I natt drömde jag mardrömmar om en julklapp jag gav till mig själv i år. Eller inte mardrömmar kanske, men helt klart drömmar med rätt dålig stämning, om ni försår hur jag menar. Det är nämligen så att min lillasyster och en kompis till henne ska åka till Marocko i Afrika i Januari. Efter lite tjat bestämde vi att jag fick följa med, så det ska jag nu.

Kruxet är bara att jag är en mycket flygrädd person, och min lillasyster säger efter att jag bokat biljett att hon ska flyga från köpenhamn och jag från Arlanda. Jag ska alltså flyga ensam i sex timmar ner till Afrika (eller okej, min systers vän ska flyga samma som jag men vi har aldrig träffats så det gills lixom inte som bot på min flygskräck).

Ribban sätts med andra ord väldigt högt redan i början av 2011. Jag trotsar min stora skräck, vistas för första gången på annan världsdel och kan sedan pricka av "rida kamel i Saharaöknen" från min saker-att-göra-innan-jag-dör-lista.

Min syster och hennes vän träffades i australien och lärde sig också surfa lite där. Det ska de tydligen göra. Så det måste jag väl också göra antar jag. Undrar vilken av alla moment med den här resan som faktisk blir min död.

(och om någon googlar Agadir (staden vi ska till) och hamnar här. Vi åker 29 jan-5 feb. ska ni också vara där då? har ni varit där förr och isåfall; har ni några tips?)

Kommentarer
Postat av: Elin › en personlig fotoblogg

Jag ska dit den 4 - 11 februari :)

2011-01-16 @ 15:08:44
URL: http://apieceofelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0