Om att göra någotning dumt.

I fredags fick jag ett heltidsjobb som mediesäljare, med halvkass lön och asfet provision och möjlighet till fast anställning efter sex månader. Idag sade jag upp mig. Jag insåg att det jag egentligen vill göra är att fortsätta min utbildning två år till för att förvandla min kandidatexamen till en masterexamen, nu när jag har en massa ideer och kontakter. Kruxet är bara att i somras när jag blev antagen var jag så trött på allt vad skola och jobb innebar att jag inte förmådde mig att tacka ja till en plats. Därför är jag nu eservintagen och kan bara hålla tummarna för att jag kommer in.

Jag kan inte bestämma mig för om det var fullkomligt superdumt gjot, eller alldeles assmart. Kommer jag inte in på utbildningen är allt jag har att göra i höst och vinter ett extrajobb på 10h/v. Det skulle förmodligen driva mig till vansinne eftersom att jag är raslös. 

Därför tänker jag glömma de där problemen ett tag, invänta pappa som kommer hit snart och hjälper mig tömma lite på vinden så att ett hemmafotoframkallningsmörkerrum kan ersätta den plats som nu upptas av kartonger. Sedan ska jag ge mig ut och galoppera precis skitfort på skogsvägar och imorgon lämna sverige för sol, bad och färgglada drinkar med Hedvig i Spanien.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0