Emmaboda

Jag har varit på Emmabodafestivalen.

Onsdagen:
Lyckades träffa exakt rätt tillfälle tidsmässigt med allt vi tog oss för. Anlända innan all kö, sätta upp tälten innan det blev fullt, gå till systemet innan alla andra hann dit och slippa kö. osv. Sedan såg vi rex the dog. Han lät precis som i datorn och tröck typ säkert bara på play typ.

Torsdag:


Jag såg Digitalism´s Dj-set med Sofia och Tove. De hade ungefär exakt samma låtar som jag har i min playlist och förutom att byta låt var det ända de gjorde att sänka volymen lite en gång. Digitalism alltså, inte Sofia och Tove. Trist.


Därför gick vi till husvagnscampingen istället. Unni och jag hade star wars-fight. Jag med iphone-appen och unni med lasersvärd.


Tidigare under kvällen mötte jag upp vice-carl och hämtade armband till Vice´s husfest Safe House Party. Moa, William, Tove och jag drog dit. Eller först drog vi till fel Folkets Hus i Emmaboda kommun, men sen drog vi dit.Fredag:

Vi spenderade i stort sätt hela dagen med att köa. Vi köade i fyrtio minuter till kassorna på ica och i en halvtimme inne på systemet. När vi kom tillbaka drog vi till Vanja, Magnus och Magnus vänners camp.

Där tyckte Moa att hon behövde bli lite trashigare och införskaffade en tibal i svanken.


Moa fortsatte på temat Kladda med Färg.


Jesper Dahlbäck spelade. Vanja var pepp.


Sedan drog Vanja, Magnus och jag till Vice .
Lördag:

Vi spenderade halva lördagen hos Eva och Christina och andra halvan framför scenen. Jag sprang mest runt och aktade mig för alla getingar och bin. Det var så himla himla många getingar och bin överallt.


Chrystal Castles  hade säkert varit skitbra om de använt sig av lite ljudvolym. Man hörde nämligen varken sångaren eller basen.Sedan drog vi till Vice-festen igen.

Tove hade olika typer av skägg och mustasch under kvällen.


Moa har en rock som ser ut att tillhöra en alkis som heter Christer. Därför kallade vi henne Christer hela kvällen.


Unni och Andy


Moa och jag pallrade oss hemåt runt sexsnåret, köpte massa kaffe och bestämde oss för att dygna och spela kort i varsin brassestol. Det gick dock sådär och vi bestämde oss för att ta en powernap innan det var dags för hemfärd istället.Jag har aldrig varit på Emmabodafestivalen tidigare. I och med att jag är så van vid Roskilde var jag himla nöjd med att det bara tog fem minuter att gå dit man skulle oavsätt vart man skulle någonstans. Lite för många småkids överallt dock.

De band jag tog ett kik på var:

Rex the Dog, Hästpojken, Digitalism, Makthaverskan, Wavves, Jesper Dahlbäck, Welle Erdball, Best Coast, Chrystal Castles och Maskinen.

Kommentarer
Postat av: natalie

jaa emmaboda är sjukt bra men tyvärr, kidsen förstör allt. eller förstör. ja du vet. emmaboda blev sista gången för mig förra året! fina kort! :*

2010-08-02 @ 15:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0