Katt-och hundfestI lördags var vi i sthlm. Eftersom att många av mina närmsta klasskompisar flyttat dit under praktiken hade vi styrt upp en liten återträffsförfest hemma hos Eva, William och Erik där jag skulle bo för att kunna höra om alla spännande storstadsäventyr de hittat på under de senaste månaderna. Efter att ha ätit saltlakrits och lyssnat på Johavas Vittnens Internationella Trossambund på ljudbok påbörjade vi resan från Hagsätra mot stora essingen där slagsmålsklubben styrde upp husfest med katt och hund-tema, eftersom att Kim, erik och beebop fyllt år.jag var inte utklädd eftersom att jag varken äger katt-och-hund-utklädningsmaterial, vill klä ut mig halvdant eller sitter inne på pengar.Joni däremot klädde tokbra i lodjurslooken.


såhär häftiga såg vi ut, jag lottie och erik.i frejs rum fanns både dansgolv och lasershow.

Jag tog tydligen väldigt få bilder och orkade heller aldrig bege mig iväg till kruthuset. Klockan fyra begav jag mig istället hem för att sova istället eftersom att jag aldrig riktigt hittade partyhumöret (det verkar vara ett ständigt återkommande problem jag dras med nu för tiden). Att ta sig hem var svårare än jag trott och tog en och en halv timme eftersom att bussarna slutat gå.


Kommentarer
Postat av: Moa

stackars er!

therese och jag hade sån fruktansvärd tur: buss 91 som går till gärdet gick precis utanför deras hus. det var min lyckodag

2010-04-20 @ 11:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0