Back in school

alla mina klasskompisar har befunnit sig i olika städer och pysslar med olika exjobb eller projekt, så i måndags och tisdags samlades alla i samma klassrum för första gången på tolv veckor för att tala om vad man pysslat med. några av oss fortsätter våra exjobb, andra jobbar med vårt avslutningsevent. Det är nämligen bara några veckor kvar till vi tar kandidatexamen, minnsan.

iphone-fotona är från igår när Erik, Erik, Emma, William, Jonas och jag hängde på uteterassen. Det finns tydligen en sån. Synd för mig att jag inte märkt det på flera år.

nu beger jag mig iväg till sthlm!

2010.25.04Såhär snygg var hedvig när solen lös in genom fönstret, härom dagen.

Bloggtävling

Norrköping Pride pågår för fullt den här helgen och min vän sofie har arrangerat en bloggtävling jag tycker ni ska ta en titt på. Eller ja, helst av allt delta i för man kan vinna riktiga topnotchpriser, minsann!

här

Horses and peanut butterHedvig följde med mig till stallet idag. På vägen dit blåste det så mycket i motvind att man lixom fick in alldeles för mycket luft i näsan på en gång när man andades. Den här raksträckan mellan fälten är rena rama blåshålet och det känns som om man går och går men aldrig riktigt kommer någon vart.Först red Hedvig.Sedan red jag.

Och nu tänker jag avsluta den här dagen med jordnötssmör.


..........

jag har precis köpt ett paket koffeinfritt kaffe för att slippa bli pigg.
hur tråkig är inte jag?!

Katt-och hundfestI lördags var vi i sthlm. Eftersom att många av mina närmsta klasskompisar flyttat dit under praktiken hade vi styrt upp en liten återträffsförfest hemma hos Eva, William och Erik där jag skulle bo för att kunna höra om alla spännande storstadsäventyr de hittat på under de senaste månaderna. Efter att ha ätit saltlakrits och lyssnat på Johavas Vittnens Internationella Trossambund på ljudbok påbörjade vi resan från Hagsätra mot stora essingen där slagsmålsklubben styrde upp husfest med katt och hund-tema, eftersom att Kim, erik och beebop fyllt år.jag var inte utklädd eftersom att jag varken äger katt-och-hund-utklädningsmaterial, vill klä ut mig halvdant eller sitter inne på pengar.Joni däremot klädde tokbra i lodjurslooken.


såhär häftiga såg vi ut, jag lottie och erik.i frejs rum fanns både dansgolv och lasershow.

Jag tog tydligen väldigt få bilder och orkade heller aldrig bege mig iväg till kruthuset. Klockan fyra begav jag mig istället hem för att sova istället eftersom att jag aldrig riktigt hittade partyhumöret (det verkar vara ett ständigt återkommande problem jag dras med nu för tiden). Att ta sig hem var svårare än jag trott och tog en och en halv timme eftersom att bussarna slutat gå.


iceland


(img source: 1. mike richards, 2. unknown 3. elemantaryteacher.wordpress.com)

Jag skulle verkligen vilja åka till island. Helst av allt skulle jag vilja bo där i ett år och ha ett jobb där oförmågan att få utlopp för kreativitet driver en till vansinne. Kanske på ett fiskeri. Därför skulle jag spendera varje ledig sekund åt att frilansfotografera och spela in dokumentärfilm.

lionjag övar på att se ut som ett lejon. imorgon blir stora lejonmanbyggardagen.

2010.04.14elin och myran

the ultimate wedgeheelsjag har lagt beslag på de här skorna.
de kommer i mitten av maj

här kan man beställa dem om man vill.

pandabears on beaches and badgers in bedrooms

(img sources: 1. unknown 2. marlenashorses @ flickr 3. kimm*whiskie @ flickr 4. 10012 @ flickr 5. saraseaside @ flickr)

colour.


[source: we heart it]

2010.04.03
Efter påskmat hos farmor o farfar och en tur till stallet gick Elli, jag och Bella upp till lillsjön.
Där låg isen kvar så pass mycket att man nästan, nästan, nästan vågade gå ut på den.

partyjag ska snart kila iväg på hanna, vanja och moas påskfest. det är ett perfekt tillfälle att inviga den här tjusiga klänningen jag fick av min lillasyster när hon kom hem från några månader i australien.eftersom att jag gick ner till stan för att köpa ett skärp och kom hem... utan skärp får ett par hörlurar duga.och förresten; på tal om den där ögonfransförlängningen jag glömt att visa resultat ifrån.
såhär glammig blir man utan maskara. jag gick hit.

Gelix
RSS 2.0