Typiskt vanlig tisdag07:40 I väntran på lottie lyssnade jag på Ratatat - Wildcat. Sedan dog batteriet. Har lagt min ordentliga mp3 på en sån där plats man lägger saker man vill vara säker på vart man har. Lyckades aldrig hitta den igen trots att jag gått igenom både en flyttstädning och en flytt. Måste ha tappat den. Får ha den här som vi fick i goodiebagsen av blixten & company under arrangörsmiddagen på p3guldhelgen.08:00 lottie och jag satt i varsitt rum och väntade på varandra, insåg det, möttes upp i mitt rum och skrev ihop så att vi har fem sidor till uppsatsdeadlinen.11:00. Vårt arbetsrum var bokat vid elva så vi slog oss ner i varsin soffa och läste texter om transmedialt berättande och "special events".

Därefter försökte jag sukta alla med min pasta pesto-matlåda. I hemlighet ville jag dock ha hedvigs potatis -och köttfärsrätt.

Innan jag avslutade dagen med americam pancakes, blåbär och två True Blood-avsnitt ägnade jag mig åt att undervisa photoshop i fyra timmar. Ska visa någonting skitkul och tacky imorgon.Kommentarer
Postat av: Lottie

Det var en typiskt bra tisdag ändå:)

2009-09-23 @ 16:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0