michael page


pic;

efter en typiskt dåligt natt bestämde jag mig för att börja mitt nya nyttiga liv. igen. igår eftermiddag tänkte jag ta en powernap och fick på köpet sjuka hallucinationer och oförmåga att styra min kropp trots vaket tillstånd. det fanns tre varelser i mitt rum, det såg jag i speglingen på tvrutan; jag kunde inte urskilja vilken av dem som var jag så jag försökte vifta med armen. trots att jag tittade på min arm och kämpade för att kunna röra den var den som förlamad trots att armen jag kunde urskilja i speglingen i tvrutan viftade för fullt.

det brukar bli så när jag är väldigt sjuk eller stressad, och då kan jag till och med gå i sömnen. Igår var jag ju dock utvilad. en helg i skogen är ju som ett balsam för själen och jag antar att jag var placebosliten bara för att det var söndag. jag har hur som helst kastats mellan helt sjuka mardrömmar och oförmåga att röra mig under hela natten.

nu funderar jag på hur det kom sig att jag började lyssna på amy diamond för en halvtimme sedan och inte slutat än, samtidigt som jag dricker en kopp kaffe.

förresten borde ni kolla in michael page. hans målningar känns som en korsning mellan Dalí och Tim Burton.
här är hans hemsida.


Kommentarer
Postat av: natalie

wow, vilka målningar! kollade in hans hemsida.

2009-10-05 @ 21:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0