halloweenutklädnaddet är halloween och jag ska på begravninsgfest för norrköpings konsthall. istället för att klä mig svart som dresscoden anger har jag klätt ut mig till marie antoniette. förmodligen blir jag festens svarta får istället.

ignorera att jag smetat ut mitt läppstift så att jag är grå runt munnen på bilden. och jag bär en t-shirt istället för pimpig klänning. den åker nämligen på snart.

leopardelin o jag ska ut och äta ikväll. sedan ska vi dricka öl med sandra på världens bar.
eller jag ska minsann inte dricka någon öl iförsig.

ponys & hugs
när vi var ungefär tio år fick vi en ponny av vår morfar, mina kusiner och jag. min syster också. fronllan escort heter han. eller hette snarare. idag var elin en guldklimp och körde mig ut på svärtinges landsbygd så att jag kunde krama honom en två tre fyra fem sista gånger innan han fick galoppera upp i ponnyhimlen.

rip.


kort höstlov

jag har tittat på changeling med hjälp av megavideo. eftersom att jag bara kan se 72 minuter och sedan måste vänta 54 för att kunnna se 72 minuter till har det tagit mig nästan fyra timmar. men det var det värt, för oh! den var bra. främst kanske i och med att den baserades på wineville chicken coop morden och sanna historier är extra spännande.

nu grovstädar jag under tiden min lax blir klar i ugnen.
lottie och jag har nämligen tagit en dags höstlov.

more photoshopmanipulations

            


Queens of Noisei fredags djade vi inför vår nya klubb. natta hoppade in som hedersmedhjälpare. vi dansade mest runt med filtar som mantlar. det togs egentligen jättemycket bilder. många av dem är rätt oskarpa och dåliga så de vänner som vill se fler får ha lite tålamod tills de kommer upp i bilddagboken.

I´m making space art
ikväll skapar jag fotomanipulationer igen. lite rymdkonst rent av.

här nedan är två av originalbilderna om någon skulle vara nyfiken nog.


wooman
om att förverkliga barndomsdrömmar

när jag var liten ville jag bli astronaut eller arkeolog. när de andra barnen lekte med barbie var jag och min vän amanda ute och letade skelett i skogen. när jag till slut insåg att jag varken kommer att resa till månen eller gräva fram dinosaurier ville jag jobba med tv. och nu har jag ett lyxproblem;

jag har förverkligat min barndomsdröm och får (om jag vill) ge mig av till stockholm vecka 4 år 2010 för att vara produktionsasistent åt svea television i tolv veckor. där ska jag jobba med Sveries Historia och Martin Timell. samtidigt söker jag och H en roll i produktionen kring invigningsdatumet på visualiseringscentret. det ser sådär halvklart ut, så när vi satt inne i grupprum B på tvkontoret i stockholm och hon sa att de ser fram emot att arbeta med mig kunde jag inte säga någonting annat än

"oj, jag måste tänka".

trots att den dagen borde ha varit en sån där superlycklig dag då man nått ett av sina stora mål i livet hann jag istället med att gråta som en femåring på ett söderfik, en tågtoalett och i min mammas bil. Tillslut visste jag inte om det var av rädsla (jag är verkligen inte van vid att lyckas med stora saker) eller om jag behövde tänka på om det verkligen var vad jag ville göra längre. så det har jag gjort. fram och tillbaka. och ju mer jag tänker så inser jag att om mitt beslut blir ett "nej tack" så är det inte av rädsla för bo ensam i storstaden och behöva säga saker som "lite mer till höger tack, martin timell hatten är utanför bild!" utan för att jag faktiskt har helt andra drömmar nu än när jag yngre.

 hur som helst; jag har en veckas betänketid kvar, så nu är det dags att fatta ett sånt där typiskt svårt beslut.

..

det är lixom himla klantigt att glömma bort sin sovmorgon.

what clowns we areanledningen till att det är så tyst i min blogg just nu är att jag har börjat leva ett sånt där där liv då man går i mjukisbyxor, äter fullkorn och tränar fyra gånger i veckan. core, ridning och styrkepass. väldigt ointressant men nyttigt.

hur som helst; jag köpte clownbyxor när jag var i den kungliga hufvudstaden. och idag ska vi Dja på Hugo inför vår nystart med klubb Noise fredagen den trettonde.

meningslös information

min dator är så långsam att den nästan inte ens är värd slösa tid på. Här är lite bilder från i lördags. vi var hemma hos emma och eva. sedan gick vi på filmfestivalen Flimmer´s avslutningsfest.

Idag har Lottie och jag ägnat hela dagen åt uppsatsen och fått en hel del gjort. Sedan tränade vi Core.


Jag gjorde slut med min långa lugg


michael page


pic;

efter en typiskt dåligt natt bestämde jag mig för att börja mitt nya nyttiga liv. igen. igår eftermiddag tänkte jag ta en powernap och fick på köpet sjuka hallucinationer och oförmåga att styra min kropp trots vaket tillstånd. det fanns tre varelser i mitt rum, det såg jag i speglingen på tvrutan; jag kunde inte urskilja vilken av dem som var jag så jag försökte vifta med armen. trots att jag tittade på min arm och kämpade för att kunna röra den var den som förlamad trots att armen jag kunde urskilja i speglingen i tvrutan viftade för fullt.

det brukar bli så när jag är väldigt sjuk eller stressad, och då kan jag till och med gå i sömnen. Igår var jag ju dock utvilad. en helg i skogen är ju som ett balsam för själen och jag antar att jag var placebosliten bara för att det var söndag. jag har hur som helst kastats mellan helt sjuka mardrömmar och oförmåga att röra mig under hela natten.

nu funderar jag på hur det kom sig att jag började lyssna på amy diamond för en halvtimme sedan och inte slutat än, samtidigt som jag dricker en kopp kaffe.

förresten borde ni kolla in michael page. hans målningar känns som en korsning mellan Dalí och Tim Burton.
här är hans hemsida.


spritpennetatueringar


pic;

Jag säger JA till Rodarte och till spritpennetatueringar.

Cabarethedvig, eva, sofie och jag ´har varit i ydre, ridit, ätit väldigt mycket potatisgratäng och tittat på Cabaret som både Lottie, Sofie R och Gabriel var med i. Typisk bra lördag.

Postum

den här kvällen har jag spenderat på konsthallen. vi har ätit choklad, druckit rödvin, målat oss helvita för en filminspelning och doppat mig i ett badkar inlindad i tyg. Mina kamrater syr nämligen en klädkollektion vid namn Postum och filmen hade anknytning till den.

typiskt bra kväll!

Gelix
RSS 2.0