ksch!

saker som gör mig på dåligt humör idag:
1. jag har hittat den perfekta medryttarhästen och skulle ha provridit idag. eftersom att jag inte kan komma dit förrän klockan fem, sista bussen går hem klockan sex och min syster flyttar till australien i morgon har jag varken en förälder som kan hämta mig eller buss jag kommer hinna åka hem med. därför kommer jag inte kunna provrida. och det hade varit bra att vara först och göra ett bra intryck när det förmodligen kommer bli en del medryttare att välja mellan.
2. lägenheten jag bodde i tills i september är till salu för ett väldigt rättvist pris. jag trivs så himla bra med att bo hemma just nu dock så jag är inte ens sugen på att köpa den. det kommer jag ångra i längden.
3. det blåder storm ute och jag ska släpa både en väska med ljudinspelarutrustning och en väska med ridkläder (utifall det dyker upp en lösning på problem 1) till bussen och från bussen till skolan.

ikväll lägger jag upp bilderna från halloween, om någon skulle vara nyfiken. min kväll slutade halv sex och jag hann både med att dansa med mina vänner och att slå någon som verkligen förtjänade det på käften.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag missar verkligen mycket! Nycklar, ranch planer och slag. Vi får ses nästa vecka! (Är i Sthlm nu) skulle ni vilja att jag höll en (QON)förfest den 13onde? :D KRAM

2009-11-05 @ 23:49:18
URL: http://okashii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0