hdr fotografi och utrustningsfrågor.ursäkta mitt återkommande tjat om hästar och photoshopnörderi... men:

jag är himla trött på min kamerautrustning och funderar på att uppdatera mig på optikfronten. har någon av er tips på billiga och bra objektiv? (inte F 50mm 1,8-objektivet dock, det har jag redan) funkar det att köra nikonobjektiv på canon EOS om man skaffar en adapter? eller borde jag satsa på filter istället för nytt objektiv? Ett IR filter kanske, men är det sådan kvalitetsskillnad att det är värt att satsa på ett dyrare?

tipsa mig gärna!

på senaste tiden har jag även börjat syssla en del med hdr-fotogorafi och tone mapping.
dock har jag ingenting tjusigt att visa er än.

och sedan tänker jag bara tillägga att jag verkligen gillar hästen. igår gnäggade han och sprang fram till grinden när jag hämtade honom från hagen. sedan galopperade vi på sandvägar medans det skymde.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Starta en ny tråd i fotosidan.se's forum och hör efter där. Får alltid jätte bra hjälp och råd där! Snart äger jag en eos 450 d! TIDEN TILLS DEN ÄR I MIN ÄGO GÅR SÅ LÅÅÅMNNNNGGGGGSSAAAAMMMMTTT men då får du väla ta å visa mej lite CS4 :D

2009-11-25 @ 17:49:16
URL: http://okashii.blogg.se/
Postat av: GK

Vad jag hört ska det inte vara något problem med nikonobjektiv på canon EOS med adapter. Jag har inte riktigt koll på IR-filter men det blir häftiga bilder. Det är nog inte helt lätt att använda men det skulle inte vara tråkigt att leka med. Det funkar säkert bra med ett billigare för du kommer nog vilja justera bilderna ändå i photoshop. Lurigt ljus. Det här hjälpte kanske inte så mycket men lycka till!

2009-11-26 @ 10:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0