höghus, låghus, dårhusden här helgen har varit typiskt bra på ganska många vis.
i torsdags var vi ute, i fredags jobbade hedvig & jag på thåströmkonserten, sedan sov jag förbi min filmtittarkväll tills jag fick finbesök, och igår var hedvig och jag uppe på stan. jag köpte saker jag ska lämna tillbaka och alkohol jag inte kunde dricka, sedan somnade jag mitt i måltiden och vaknade bredvid en halväten mc chicken junior. därefter var det förfest och jag befann mig dödläget av trötthet och drog på mig den glittriga partytröjan för att väga upp det. Das boot kunde jag ha struntat i dock.

inte för att jag direkt hade tråkigt utan för att jag vaknade med feber och fryser så att det sticker och värker i lederna.

1.

nu har jag övat på att använda ögonskugga
resultatet fick mig att undra om jag är efterbliven på riktigt

partytröjanjag har arbetat med hemtenan hela dagen
nu ska jag lämna plugghästen inom mig hemma och samla lite partypoäng
den här tröjan är nyckeln till New York, ansåg Dan igår.

ksch!

jag har översatt så många engelska texter den här morgonen att jag precis kom på mig själv med att översätta en text på svenska till... svenska.

kung midas

min klasskamrat Amanda är föreläsningssnacksens Kung Midas.
förra året introducerde hon sesamkakan för oss och den blev till guld.
nu är det vitamin wells.

random rubrik.

i veckoslutet har jag fått en lägenhet med termometer som ljuger om att det ständigt är 15 grader utomhus. därför har jag ägnat helgen åt att handla mat med elin, ha en lugn och trevlig förfest och lagat egen thaimat. på lördagen var jag så slut att jag gav upp en väldigt bra festkväll för andra veckan i rad. den här gången dock utan att ångra det en sekund.

nu orkar jag ju ta tag på riktigt i hemtentan, trots att det är söndag.


I HATE SHORT SHORTS

i fredags hade jag alldeles för kul. det fick jag äta upp igår och därför missa NMM@ Kooky. Orutinerat.

i alla fall;
Sofie, Hedvig, Moa och jag samlades hemma hos Sofie för att dricka en öl innan vi drog till Världens Bar för att träffa Emma, Eva, Helena, Emmas vän och William. Därefter drog Peter, Hedvig, Sofie, Helena och jag till Black Horn för att leva gratis en stund. Det var vi nöjda med.

Slutligen hamnade Sofie, Helena och jag på Saliga Munken och därefter gick jag till konsthallen för att möta upp Niclas. Och därefter hann jag även med Hugo.

Vad är grejen med att varje gång jag bär shorts så drabbas jag av antingen fyllan från helvetet eller, som denna gång, bakfyllan från helvetet fast att jag inte var fullare än vanligt? Bär man shorts ska man tydligen straffas.

Såhär såg vi ut på Black Horn;


Helena & Sofie

Alla vill vara som Peter. Att skaffa mustasch är ett steg på vägen.


Jag & Hedvig

Models love cake 2

I lördags gick jag visningen för Vanjas kollektion. Lite såhär såg det ut.

tre sista bilderna står Said för.

Gelix
RSS 2.0