polisförhör

jag är väldigt naiv och godtrogen. förmodligen även så snäll att det blir mesigt och en gnutta irriterande ibland. och därför litar jag alltid på andra människor. de senaste tre månaderna har jag fått lära mig att det ska man inte göra, lita på andra människor. de kan påstå sig tycka om dig i månader, men sedan snabbt byta bort dig när det dyker upp någon bättre, eller verka trovärdiga och engagerade, men sedan blåsa dig på tusentals kronor så att du bara kan vinka hejdå till vännerna som faktiskt kommer iväg på festivalen.

985+1800 +2500 :- är vad roskildebiljett och resa t/r har kostat mig i år.

jag och flisan köpte biljetter via blocket och blev blåsta på sammanlagt 3600:-. vi fick höra att om man polisanmäler och gör en reklamation kan man få tillbaka en del av pengarna. så halva dagen spenderar vi på polisstationen. det visar sig dock att banken ställer sig utanför sådana här saker och vi kan inte reklamera. i tron om att vi får tillbaka en del av pengarna köpte vi nya biljetter som vi egentligen inte har råd med.
 
pengarna lär utebli, för en rättegång med en person som inte verkar existera ser omöjlig ut i mina ögon. Har vi några signalement? Jo, alltså, han lät rätt snygg i telefonen.

alltså; nu åker jag till roskilde ändå imorgon, i grund och botten en gnutta förbannad, och fast målmedveten om att leva med ett utropstecken på släp.

Kommentarer
Postat av: BättanBäst

FYFAN!!! JAG HATAR MÄNNISKOR SOM LÅTER SNYGGT!

2009-06-30 @ 23:40:57
URL: http://dihfm.blogg.se/
Postat av: Lottie

Jävlar allt som lät så himla bra när du berättade om biljetten:P ja säger då det blocket är farligt!Ha det megakul på roskilde!!!!<3

2009-07-02 @ 12:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0