Fri lek i ydre

Hej fanz!
Jag har spenderat veckan hemma hos Lottie i Österbymo. Jag har klappat hästar, bundit midsommarkransar, spelat piga i en musikal, ätit tårta, ridit, läst ut en bok, skrikit det högtsta jag kan, druckit vin, lagat mat med gabriel, sjungit karaoke och ätit glass. Det har helat min trötta och ledsna hjärna.

Måndag:
Dagen spenderades på teatern där vi övade in alla musikalnummer och danser.


Fattig piga eller fett med fashion?Tisdag:
Innan genrepet åkte vi till stallet och flyttade Tickan. Under tiden Lottie hämtade lite saker fick jag Fri Lek. Då klappade jag en häst och plockade en blomma. Det var kul!


Sedan åkte vi till Rydsnäs och genrepade hela musikalen:


Onsdag & Torsdag:
Gabriel, Lottie och jag begav oss, utklädda till 1800-talsfolk "in till byn" för att sälja biljetter och äta glass. Därefter är det dags för musikal. Jag är en mycket tappad människa och skapade lite drama i två av mina nummer. I ett av dem har jag lämnat tändsticksasken backstage för att den inte såg tidsenlig ut och står sedan med tändstickor i handen, utan någonting att tända dem emot och får skriva brev som en idiot bredvid ett släckt ljus.

i en annan scen inser att jag inte kan greppa Emils hand för att dansa på grund av att jag plockat upp en korg. Jag får panik och kastar min korg ut i publiken.

HAHA!

Gabriel och jag har bildat en cateringfirma, som lagar topnotchmat åt Lottie, som inte var i topform. Sedan firade vi med lakritspipor.Fredag:
Jag hittade en dålig technoskiva i bilen. I svincoola brillot, mittbena och med techno pumpandes hänger jag ut genom ett öppet fönster och skriker "EY BRUDEN SKA DU MED OCH ÅKA!" till Sofie när vi hämtar henne på stationen. Sedan äter vi mat, bakar tårta, dricker vin, binder kransar och beger oss sedan mot Tranås. Lottie är nykter och kör. Sofie och jag har the time of our lifes bredvid och gör en bildans till pokerface till vi spiller öl i knät.

Jag är en jävel på att binda kransar, ska ni veta. Lottie, jag och hästen plockade massa blommor på förmiddagen och eftersom att jag (undantag de två senaste åren) spenderat min midsommar nykter på ett typiskt svenskat vis, under tiden alla andra supit har jag blivit lite av De Snygga Midsommarkransarnas Ansikte Utåt. Jag får binda sofie´s när hon bakar tårta, och jag får ta mig an lotties misshandlade försök till krans.

Sedan hänger vi hos Oskar. Sedan hos Sara.


Lördag:
Vi åker hem till Österbymo igen. Jag rider.
Sedan är jag på väg hem, men blir övertalad att stanna.
Vi åker till Ludde för Fri Lek. Sedan till Sara för förfest och går därefter till May Flower för att sjunga Karaoke.

Kommentarer
Postat av: sofie

sån himla bra helg! :) :) :)

2009-06-21 @ 22:39:10
URL: http://frokenfriman.blogg.se/
Postat av: Lottie

Hahaha fan va roligt att du skrivit ner allt vi gjort varit så jävla intensivt så man hade ju glömt hälften<3Ja säger bara samma grej nästa år:)

Puss

2009-06-22 @ 17:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0