Om att vara senigår provade jag hur pass bra de sju dödssynderna klär mig
enbart ett fåtal sömmar sprack

sedan var jag vaken alldeles för sent och det har resulterat i att jag kommer att bli sen idag. sen utan att behöva stressa dock. det är det som är så härligt och helvete med att bo utanför staden. jag skulle kunna komma i tid, men bussarna går om så pass många minuter att jag bara kan sitta här och lyssna på Broder Daniel och äta sesamnuggets istället. 

efter seminariet har vi för hoppningsvis ett sånt där öråd över en kopp kaffe på ett mörkt fik.
det finns en del saker att styra upp nämligen.

det jag egentligen hade tänkt säga var att det ju är tur att jag slipper fixa håret när klockan är såhär mycket. det är topnotch (ehm ja, för det mesta) utan att jag behöver göra någonting. permanenta er själva på övertid, med spolar bygda av tops och hästgubbisnoddar, gott folk! 

Artist 09 & P3 Guld
Göteborg.

o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*o*ojag ogillar mitt hår väldigt mycket just nu. därför bär jag ständigt mössa och hör inte vad folk säger. och så misslyckas jag med att sova trots att jag bär omkring på någon slags obotlig trötthet.
MEN; jag bokade precis in en resa till malmö för att hälsa på min syster och följa med henne under modemässan i köpenhamn.

det är synd bara att timmen hann bli den siste innan den här dagen drog fram någonting att kunna sätta plus på.

PANG PANG!jag har en ny frisyr. eller ja, egentligen är det bara en lugg.
så nu ska luggen och jag iväg och äta, jobba, handla åt en sjuk Lottie och spela skivor på Hugo ikväll.

PANG PANG PANG!


shetlandsponnytanken var väl att vi skulle ha drinkkväll ikväll. sedan blev några av mina vänner för trötta och vi bestämde oss för att spara den till imorgon. jag tyckte att det var ett utmärkt tillfälle att stanna hemma och vila. nu har det dock råkat bli så att jag är mer partypepp än jag någonsin varit. Rackarns! men jag är duktig, stannar hemma och leker med löshår.

man får ju en så snygg shetlandsponny-look.

08-09
jag hade förmodligen världens bästa nyårsafton.

Gelix
RSS 2.0