Models love cakeIdag ska vi på vernissage för Divided Expressions. Jag har fått poosa åt två av projekten. Ett av dem var Begär. Då såg det ut lite såhär och kläderna är inspirerat av de sju dödssynderna.Här är två foton. Vågar inte visa fler eftersom de kanske är lite hemliga än.


origamililjor
ni skulle se mig just nu. jag ser helfånig ut;
jag har under några förkylda dagar varit ofömögen att ta mig ur sängen. det har resulterat i ett min frisyr ser ut som ett brinnande torn. lite 9/11 sådär. därför sitter jag här med världens fånigaste frisyr, iklädd någon slags extremt färgglad jumpsuit och viker origamifigurer.

ungefär precis så spännande kommer den här dagen att bli.

Way AheadVi begav oss till grannstaden för att ta del av lite konst. På passagen tittade vi på en svensk/israelisk utställning. Vissa verk var bra, andra rätt värdelösa.
Men sedan har jag ju svårt att uppskatta abstrakt kladd också.
Guiden sa att det var lite som med kärlek. Ibland vet man inte varför. Inte ens om man är konstnär.

Jag hade mest bara svårt att hålla med och åt Ekorrens Ekologiska Godismix. Pappa sa att de mycket väl skulle kunna vara nyttigare än frukt. Jag tyckte mest att de smakade plastpåse.

Några av oss beslutade att försöka hinna med att äta så mycket som möjligt på en timme. Vi började på en nachobar och avslutade med skumraketer och kaffe innan vi frös vidare till länsmuseet.

Deras nya basutställning gjorde mig positivt överaskad. Till sist såg vi Way Ahead som består av ganska estetiskt tilltalande foton med lamt budskap.

På vägen hem köpte jag ett kinderägg och fick en blå Ferrari.
Janni fick bygga ihop den. Hon kommer från Hjo och då kan man tydligen mycket om bilar och sådant.

SpelkortAlltså, vad är det för kollektiv kupp Dr Martenskängor av olika storlekar har startat med mål att göra illa mig?

Hur som helst uppfann jag det bästa botemedlet för skoskav idag.
Spelkort.
Lägger man ett spelkort bak i skon får man inte skav av kanten. Och det åker dessutom inte runt och trasas sönder på samma sätt som toalettpapper.

Därför har jag ljussatt stileben i ateljen idag.
Med spelkort i skorna.

KSCH! KSCH! KSCH!idag har jag mest svurit tyst över tristessen som resulterat i att en massa godispapper ligger ivägen på mitt skrivbord.
kompulsivt knaprande av polkargrisar skrämde bort svedan i halsen en aning.

Gelix
RSS 2.0