cookiemonsters, techno and horsesi fredags var jag ett kakmonsteroch någon slags måltavla för folk som var bra på att spilla vatten
jonas var kungen

nu är jag så pass dunderförkyld att jag låter som en traktor när jag pratar. hursomhelst;
eftersom att jag började bli sjuk redan på julafton och min mormor och min farfar har immunförsvar som skulle kunna vara den okända anledningen till att dinosaurierna dog ut, firade jag mest hemma med mamma. Framåt kvällen tänkte Joni, Kim och jag gå till Palace. Det slutade dock med att Joni och jag byggde möbler av kartonger och försökte lösa vart-befinner-sig-kim-och-varför-dyker-han-inte-upp-mysteriet tills vi antog att han blivit bortrövad av tomtar eller uppäten av vargar. Då bytte vi palace-planen mot sunes jul, berts dagbok och 100 höjdare istället.

Juldagen började med att jag mer eller mindre frös ihjäl i stallet. Sedan mötte jag upp Thomas, som skulle ta med mig på förfest. den bestod av technovinyler och glögg. Därefter begav vi oss till Krazy Krigsmust, vilket var en dunderfest för den som varit på dunderfesthumör. Det var tyvärr inte jag dock.  

I lördags var elin och jag i stallet och dog dressyrdöden, båda två. Sedan höll jag på att sova förbi förfesten, men vaknade av att min telefon ramlade i golvet, kastade mig upp, sprang förbi McDonnalds för inköp av kaffe och tog mig tillslut fram till Cattis och Madde. Det var en sån där typiskt trevlig förfest med lagom mycket hästprat och chips. Sedan stressade vi i väg till spårvagnen och vidare till Hugo, där Maskinen spelade. Typiskt bra kväll, ända tills min röst började ge vika och tröttheten hinna ifatt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0