//270409 18.21//

min lägenhet är platsen där tiden står still. datorn har ingen direkt brådska med att ladda sidorna jag försöker få fram och det ända jag gör här när jag är själv är att stirra in i det malplacerade tygstycke som hänger på en av väggarna i vardagsrummet. Det ger mig alldeles för mycket tid att fundera. Att ha mycket tid att fundera är för tillfället någonting som påverkar mig negativt. Det känns som att jag har alldeles för mkt att göra, och ingenting alls att se fram emot. Som om jag åter igen sitter fast i det livsmönster jag suttit fast i i tjugoett år och behöver någonting som bryter av. Kanske en hobby att fokusera på. Jag löser det genom att gräva ner mig i filminspelningen, att tvinga fram saker att sysselsätta mig med i dagarna så att jag bara kan komma hem på kvällen, helt slut och sova fram en ny dag. Hur som helst har jag kommit fram till en sak angående min boendesitation; när augusti är slut kommer jag att flytta hem igen. och när jag flyttar nästa gång, kommer jag förmodligen att bo med någon. Jag flyttade för att kunna få vara ifred, istället känner jag mig mest...ensam.

när jag fått låna lotties canonkabel ikväll (min är hemma hos mamma) ska jag visa er vad vi gjorde i malmö. och kanske en liten gnutta av hur vår film kommer att se ut. den blir helt klart över förväntan.


Kommentarer
Postat av: Henke

Du kan ju alltid roa dig med att läsa min blogg? :P Jag läser ju trots allt din ibland. Utan att någonsin ha träffat dig. Men vi kommer från samma stad liksom. Och det måste ju vara värt något?

2009-04-27 @ 22:50:59
URL: http://www.finpop.blogspot.com
Postat av: Magnus

Herrbagu igen. Här var det attityd!

2009-04-30 @ 20:39:49
URL: http://timetokillistimetospill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0