//250409 Köpenhamn //Hemma hos Ps får man cykla inomhus. Rena Rama disneyland tänkte jag och gjorde det.

Därefter begav vi oss till Dannmark, köpenhamn. Vi spatserade runt på stan, åkte till christiana så att jag fick kika på alla häftiga hus och trädgårdar som skulle kunna vara hämtade från spelet Min hemliga trädgård. Jag gillar att kika på häftiga hus och trädgårdar som skulle kunna vara hämtade från spelet Min hemliga trädgård.Slutligen bestämde jag mig för att köpa en sista minutenbiljett hem på eftermiddagen istället för 06.30 på söndagsmorgonen. Jag var helt enkelt nöjd med malmö + köpenhamn för tillfället och ville ut o dansa med min mina vänner. Så när jag precis var hemkommen kom Hedvig hit på några glas danskt vin och sedan gick vi hem till Peter, Daniel, Fanny och Oskar på dunderfest.

// 240409 @ malmö//


kl. 05.00 i fredags gick jag upp för att befinna mig på ett tåg mot malmö klockan 06.35. Tydligen kan man köpa internet på tåg, och eftersom att jag är allmänt efter tyckte jag att det var hur häftigt som helst och höll mig road hela resan. På stationen blev jag hämtad av Ps klasskamrat och vi bilade iväg ut mot deras skola där jag skulle titta på medan hon syr upp sin kollektion.därefter begav vi oss iväg hem till ps för att lämna min dator och ge mig andra kläder. vinterjacka och dr martens kändes smart klockan 06.00 på morgonen, men vid lunschtid blev jag påmind om att malmö ligger ungefär en månad före på sommarskalan.

Dagen gick åt till att låta mig uppleva så mycket av malmö som möjligt. sedan gick vi hem till ps för att hämta brädan. vi skulle tydligen åka longboard tyckte hon. Så det gjorde vi. Åkte longboard alltså. med vi menar jag egentligen bara ps, jag gjorde ett försök och nöjde mig sedan med att hålla i den en stund för att skaffa mig en häftig image. Vi började fundera lite på hur kvällen skulle spenderas, och någon slags utgång verkade vara ett självklart val. Men när vi kom hem till ps var jag så slut att jag somnade klockan 21.30, missade Dude Where is my car och blev snuvad på en öl eller två.
//270409 18.21//

min lägenhet är platsen där tiden står still. datorn har ingen direkt brådska med att ladda sidorna jag försöker få fram och det ända jag gör här när jag är själv är att stirra in i det malplacerade tygstycke som hänger på en av väggarna i vardagsrummet. Det ger mig alldeles för mycket tid att fundera. Att ha mycket tid att fundera är för tillfället någonting som påverkar mig negativt. Det känns som att jag har alldeles för mkt att göra, och ingenting alls att se fram emot. Som om jag åter igen sitter fast i det livsmönster jag suttit fast i i tjugoett år och behöver någonting som bryter av. Kanske en hobby att fokusera på. Jag löser det genom att gräva ner mig i filminspelningen, att tvinga fram saker att sysselsätta mig med i dagarna så att jag bara kan komma hem på kvällen, helt slut och sova fram en ny dag. Hur som helst har jag kommit fram till en sak angående min boendesitation; när augusti är slut kommer jag att flytta hem igen. och när jag flyttar nästa gång, kommer jag förmodligen att bo med någon. Jag flyttade för att kunna få vara ifred, istället känner jag mig mest...ensam.

när jag fått låna lotties canonkabel ikväll (min är hemma hos mamma) ska jag visa er vad vi gjorde i malmö. och kanske en liten gnutta av hur vår film kommer att se ut. den blir helt klart över förväntan.


pistage

Åt glass med Elin på Halvars utan jacka som som det vore sommar. Förra året fick jag av någon outgrundlig anledning för mig att pistage var en frukt istället för en nöt och beställde en kula pistageglass eftersom att de gröna frukterna är de godaste frukterna.

besvikelsen blev enorm när den låg bredvid hazzelnötskulan och smakade... nöt.

//RANDOM RUBRIK//har ätit jordgubbar i mitt fönster med ps, och planerat allt vi ska hinna med i malmö/köpenhamn den 24/25/26, Nu ska jag fira att bakfyllan lämnat mig ifred med att köpa allt onyttigt jag kan hitta på coop och ha that 70s show-maraton.

Skärtorsdags tvåmannaförfestLottie och jag lekte musikaldricklek. Den går ut på att man lyssnar på Roxanne, från moulin Roughe och dricker en klunk varje gång de sjunger Roxanne.Lottie spanade pojkar på "senast inloggade" på helgon.net. Jag tyckte det var ungefär lika häftigt som att gå in och titta vilka färger lunarstorm numer har på sin layout. Därför gick vi istället in och tittade vilka färger lunarstorm numer har på sin layout.jag hade köpt en spejsig tant 80-talsklänning på myrorna, så jag tog tillfället i akt och klippte bort en del tyg. Nu går den att använda.

sedan gick vi till hugo och träffade dan, markus, manfred och peter. jag bar mest omkring på en stor mängd obotlig trötthet och gav upp väldigt väldigt tidigt.

men åk för i helvete inte longboard i köket

gick in i fel port förut. nummer 20 istället för 22.
trodde jag höll på att bli galen när jag inte hittade min lägenhet.

hursomhelst; jag har jobbat på det här glaset med vin sedan klockan 19.00 idag. tänkte dricka det i badet, men kom på att jag hatar att bada och hatar vin. byggde ett torn av badskum o köpte pizza istället.

lottie är här; hon helgonspanar efter karlar på "senast inloggade".
mer party än såhär blir det inte...

Feberfri.Sedan i söndags har jag legat däckad i feber.
Jag har svimmat, hallucinerat och varit näst intill ofömögen att kunna äta. Nu är jag äntligen så pass bra att jag klarar mig själv igen så jag är tillbaka i lägenheten. Där fanns en matta att dammsuga och en förfest att städa undan det sista av, så jag lät det bli dagens kraftansträngning och har sedan dess suttit i solen i mitt fönster och tvångsmatat mig själv. Jag har inte vägt såhär lite sedan i åttan. Jävla influensa! 

sedan ringde Elin.
vi pratade om hästar.

Gelix
RSS 2.0