Om positiv ensamhet och Tiger Lou

Igår satt Elin, Sasha och jag på världens ganska länge. Det var så himla trevligt att man inte ville gå därifrån. Men jag hade ju en konsert att gå på. Och Sasha en buss att åka med.
I alla fall.. konserten.

Eftersom att ingen ville gå på Tiger Lou, och de som tidigare velat betsämde sig för att låta bli i sista minuten kom Elin, Sasha och jag fram till att varför skulle jag låta bli på grund av det, när jag ändå får gå gratis? Det är ju konserten jag vill gå på, inte umgås med massa folk. Av gammal hederlig vana hade jag kanske åkt hem eller struntat i konserten vid ett sådant tillfälle ändå, i och med att det tar emot att göra saker själv.

Vi kom fram till att jag snarare är en sådan där lite småasocial person som kommer att vara sådär positivt ensam vid ett sådant här tillfällt. Så då gick jag på konserten. Själv. Strök omkring och såg lite sådär smålurig ut i stor pälsmössa och hälsade på dem jag kände.

och jag gillade det! Det finns ju ingen jag hellre umgås med, hatar och älskar så mkt som mig själv. Så jag konstaterade att jag ska göra precis vad jag vill, lite oftare och kände mig sådär härligt oberoende av andra.

Vilket upplyft Tiger Lou har gjort! Deras låtar var det första jag lärde mig att spela på gitarr i och med att slingorna var så himla enkla men ändå melodiska. Jag såg dem live för några år sedan och då var det ett trött band, nästan helt utan publikkontakt som stod på scenen. Men nu har de på något sätt vaknat upp, utvecklats otroligt mkt, inte minst instrumentalt och lät så fantastiskt bra!

Typiskt lyckad kväll, på alla vis.


Kommentarer
Postat av: Anonym

välkommen till min värld

2008-11-14 @ 12:19:10
Postat av: BättanBäst

Vad härligt!

2008-11-14 @ 13:31:53
URL: http://raggasex.blogg.se/
Postat av: julia.

åh. skönt att vara lite asocial. många av mina vänner blev sådör överdrivet sociala, och väldigt överglada varje liten sekund när de är bland andra. alltså sedan vi började gymnasiet för några år sedan. men. jag förstår inte. varför liksom. hur gör dem. hur orkar dem. jag ahde lätt gått ensam på konserten. det var sjukt bra och modigt att du gjorde det tycker jag...

2008-11-15 @ 17:47:59
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0