KaffeIgår lärde jag mig någonting väldigt bra. Jag är en stor kaffeälskare, men i början av sommaren, efter fika på kulturhuset med säkert sex koppar kaffe varje kväll låg jag sedan vaken och stirrade i taket om nätterna. Det skyllde jag på kaffet. Och ända sedan dess inbillar jag mig att jag inte kan sova om jag dricker kaffe efter klockan fem på eftermiddagen.

Igårkväll satt jag, Sofie, Hedvig, Moa och Manfred på Världens Bar ganska länge. Jag bröt mitt invanda kaffemönster och drack kaffe ändå. Och det utan att ligga vaken halva natten. Det betyder ju att jag nu kan dricka kaffe alla tider!  

50% av min projektgrupp (Lottie) ligger hemma och plågas av halsfluss och jag vågar därför inte träffa henne. Därmed står projektarbetet och uppsatsskrivandet still en stund och jag har ledigt. Därför ska jag passa på att städa sådär jobbigt, maniskt noga och se till att jobba lite. Jag har ju två böcker att korrläsa och en stor hög av papper som ska bokföras.

Ikväll ska jag träffa Elin och Sasha på världens bar och förhoppningsvis hamnar jag, sofie och hedvig på Tiger Lou-konserten efter det.

Kommentarer
Postat av: Karin

snygg blogg, älskar headern

2008-11-13 @ 13:39:21
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gelix bloglovin


RSS 2.0